Честитки! Наздравете сега сопругот како реагираше? Се потстресе троа? Со лесно да ти биде Колку време се обидувавте за второво?
Исто колку и за првото.. Јануари почнавме па април се фати Исто и сега 4 месеци Ти благодарам мила да се враќа
Знаел тој И за првото сам ми рече бремена си па така видов дека ми касни 4 дена и направив Секако се прерадувааа
Браво за него како те познал. По апетитот можда Мојов не би познал, ќе ме препраша кога ми е за добивање, ама пак не памти, не па да се досети за симптоми. Ти си ептен опуштена, затоа не ни бараш симптоми, шо убаво
Е за тоа да ме познал по јадењето хахаха Инаку да не се преоптеретував со симптоми,за ќерками знам паметам мн јадев благо премногу пред да дознаам,сега пак солено И градиве пред идење само ме болеа,сега ми се отечени да речам поголеми Најинтересно е што испаѓа исти месец за породување ако даде господ
Правев денес self clear негативен ми покажа и завчера преку крв исто. Немам трпение Треба да (не) добијам на 28ми. А пишува self clear дека си покажува рано... имавме незаштитен секој ден во плодни денови. Кога да направам пак преку крв? Да не избрзувам. Дали е ок во сабота?
@Saba08 здраво. Како беше она со тестовите за овулација до кога може да се позитивни? Направив сега еден што ми беше останат од не знам кога. Ми излезе бледа линија, а овулацијата ми беше на 10ти мислам или 9ти април. Јас на 7ми април бев на гинеколог, виде фоликул пораснат, по тоа знам дека следните дена ми била, а и грчеви имав такви. Дали може да бидат позитивни овулацискиве сѐ до добивање?
Знам, имам правено на овулација, две црвени добив. Ако ова е некоја задоцнета постовулација што знам, со телово ништо не се знае. Ме почуди што е тука линијава, мислев без линија ќе биде дека 10 дена се поминати.
Ахх, дај Боже, ама едвај се надевам. Тешко тешко, ептен би било чудо. Ама, фала ти, да изненадиме сите на убав начин дај Боже!
Лутеинизирачкиот хормон е секогаш присутен во организмот и тестовите секогаш ќе имаат линија. Колку време и да се позитивни, се смета дека овулација ќе настапи по првиот позитивен тест, другите не се рачунаат. Сепак, не се ослонувај на овие, за 2 дена земи си тест за бременост и те чекаме и тебе.