Ми рекоа само исто за 28 дека треба да добијам. Правев во систина лапаро хистеро меѓутоа и не ми рекоа ништо, сама прашав дали смееме ми кажаа дека можам слободно, дури и матичната ми рече дека ме чека со позитивни резултати. Сега незнам дали направивме грешка можеби... Оххх нема крај
Девојки утре сум на прв преглед на ехо,по тел докторот ми рече да напраам бета хцг за четвртокот и за денес,незнам зошто.. валда да има предвид. Денеска е ова резултатот па ај реков да прашам и тука Му иде некаде 5 недела и 2,3 дена.Во четвртокот бетата беше 804
Zdravo zenski, kupiv caj od virak pa moze li nekoja da mi kaze kako da se pie i po kolku, dali treba na gladno ili ne e vazno toa
Нема на упатството? Каде го најдовте? И јас сакав да купам превентивно да пијам но не знаев дали има штета од него .. не би требало да има врска со пиење на гладно или не
Go naracav od amazon, nema upatstvo kako da se pie samo kako da se prigotvi, za toa ne znam kako da go pijam
Vrlo je dobar kod zena koje ne mogu da odrze trudnocu. Jaca matericu i pomaze odrzanju trudnoce. Najbolje ga piti barem 3 meseca pre toga,svaki dan po 3-4 solje. Ако ти брка работа ова го прочитав на неколку постови на српски форум, повеќето вака го пиеле.
Јас го нарачав од кај нас , а мислам дека и во билна аптека го има. Наутро и навечер по една лажичка за кафе се потопува со зовриена вода, од отстои , прецедуваш и пиеш.
Zdravo mila , jas go piev cajot od virak i ni pomogna za mesec dena da ostanam bremena po 9 godini se pie sabajle i na vecer po edna solja bez seker, ako te interesira uste nesto slobodno prasaj
Dali moze da se pie vo tekot na bremenosta, nekade imav procitano deka go zadrzuva plodot, najmnogu poradi toa go naracav deka imav 3 spontani do sega
Дали има некоја што останала бремена од предсемена течност? (не ме напаѓајте, не прашувам за мене туку општо ме интересира)
Nova sum i neznam kako se koristi stranava ve molam za razbirane . Blagodaram Zdravo feminki. Pred dva meseci imav krvarene vo 16 nedela se otvoriv 3 prsti imav celosen poragaj posle poragajot kiretaza. Dobiv redoven ciklus na 28 dena kako i ovoj mesec trebase da dobijam na 22 megutoami docni 6 dena sabajle imav rozev iscedok bev na preglet kaj drug doktor vo Sistina bidejki mojot doktor e na odmor me pregleda i mi vika ne si bremena go prasav dali ke dobijam mi vika ne enfometriumot ti e tenok 4mm osven ako si von matkata bremena a jas posle 1 cas pri urinirane na hartijata imav kafen iscedok so rozevo i seuste mi e isto vo mala kolicina . Iskustvo blagodaram
Zdravo zeni, ve molam za iskustvo mn bi mi bilo od pomos dali nekoja od vas ostanala bremena so polip i dali imala uspesna bremenost do kraj. Nemozam da se oslonam na doktorive site razlicno me sovetuvaat
Samo da ti posakam dobrodojde na forumot. Nemam iskustvo so situacija kako tvojata. No bi ti kazala nemoj odma da pomisluvas na najlosoto. Ke ostavam drugi da ti komentiraat sto imaat pominato niz slicna situacija kako tvojata. Samo mozam da dodadam pozitivno i nemoj da se plasis se ke bide vo red. Site tuka sme za podrska. Pozdrav