Napravi test da si bides mirna. Se nemam sooceno so takva problematika ama jas bi napravila test da bidam sigurna. Sum imala i jas oskidni krvarenja ama ne samo eden den. Moznost za bremenost neznam kolku ima ama napravi test nisto ne gubis
Jas trebase da dobijam vcera i ne dobiv denes isto nisto, a pravev test 3 dena pred data za dobivanje I bese negativen, dali e mozno rano da go napraviv testot? Neznam sto da mislam. Inaku poslednite meseci redvono dobivam, uspat vcera bev da kupam uste eden test ama aptekarkata mi rece nemame eve probaj so ovie so izminat rok kao demek ke pokazi ako ima nesto ajde gi zedov ne mi gi naplati I tie bea negativni ne znam kolku im e za veruvanje
Znam, ama sekako si veke razocarana so negativnite testovi. Ili ako ti e polesno ostavi nisto ne pravi i iskuliraj malku. Ako pocne da ti kasne poveke dena togas prevzemi nesto dali test dali beta. Te pozdravuvam i guskam
Девојки подарувам дхеа капсули од 50 мг не се отворени рок до 2023 имаат и капсули мака тие ми се отворени од зегин се купени на некој што стварно има потреба само каргото ќе си го плати.
Mi docni dva dena denes sabajle pri brisenje imav epten svetlo rozenikava boja epten malce dali e vozmozno da e implantancisko krvarenje, imam epten tapi bolki kako za pred dobivanje no poslabi, sekako ako do utre mi e taka ke ispitam beta no me interesirat i vasi iskustva
Nema gubenje nadez. Isplaci se denes i od utre vo novi borbi. Nema treto mora da se odi ovoj pat do posakuvanata cel. Jas denes pocnav da imam pms simptomi gradi me malku naboluvaat i imam grcevi vo stomak dolu nisko. Spremna sum psihicki da dobijam. Ovoj mesec kazav ima da bidam jaka i nema placki ako ne bidi nisto.
Iskreno srekjna ke bidam psihicki ako ne zapadnam pocnuvam da si pravam razni filmovi vo glava, tolku mnogu se ponadevav ovoj pat koa vidov deka mi docni ama ete za kratko bila srekata, ajde se nadevam ti ke me izraduvas so ubavi vesti milicka ❤️mnogu ti blagodaram za celata podrska.
Za toa sme tuka da se podrzime da si dademe sila koga na nekoja od nas i e tesko. Zenska unija e ova . Zaedno vo bitki
Okolu 5-6 meseci probuvame, bev na lekar imav prethodno problemi so ovulacijata no ovoj mesec bev na folikulmetrija i mi rece doktorkata deka sum pocnala da ovuliram bidejki veke 3 meseci pijam ellova kesicki I plus sum na ishrana so nutricionist, pravev brisevi, vaginalno eho i se mi bese uredno mi rece doktorkata da ne se opteretuvam bidejki se izgleda super imav prethodno pokacen prolaktin pa sega vo petok mi e 3 den od ciklus ke odam pak da go proveram da vidam kako e, so prvoto vednas ostanav prviot mesec I sega mi e malku cudno zosto vaka mi se slucuva pocnuvam da mislam da ne si napraviv nekoj problem sto se vakcinirav so vakcina protiv Kovid, ne znam ni sto da mislam poveke mila