Ѝ пишав, чекам да види. Се појавува автоматска порака со број, ама ќе чекам да ми врати на порака, не можам да вртам сега на бројот.
Ти так-так си се јавила. Мене уште не ми враќа на порака, ќе ѝ ѕвонам и јас. Аман шо е тоа 3000?? Да не ми го обновува комплет репродуктивниот сосе нови јајциња ццц
Еве се јавив. Пакет од 4 работи: чај, облоги за на стомак, мед со нешто и капки. Ѝ реков да ми прати слика по фб, чекам Сепак морам да знам за какви препарати станува збор нели?
Ne sekoj ima ubavi primanja da si dozvoli samo da proba a pritoa da ne e nisto sigurno, realno za ova vreme vo vakva kriza mnogu se 6000 denari veruvam ako e stvarno so sigurnost do toa sekoj ke dade ako treba i ke pozajmi ama ke plati za taa maka ama jas sum sekogas za tie sto stvarno mozat da pomognat eve na primer so bilki neka bide koj kolku moze da dade zalno e na tugja maka da se bogateat, mozebi sum greska no toa e samo moe razmisluvanje.
Дали има втора цртичка или јас си измислувам? Уште не ми касни, по правило утре треба да добијам, ама решив порано да направам тест.Не можев да дочекам. Тестов е од евтините, laboquick. Си купив и selfcare, него ќе го правам покасно во друг период од денот за да видам. што мислите?
Probaj so cajot od virak kosta 300 den. Jas po 9 god ostanav premena a go piev samo mesec ipol uste nemozam da veruvam deka vo mesto imam edna mala princeza sto naskoro ke si se guskame ti posakuvam naskoro da se raduvas
Фала ви најмногу... Дали е прерано за да правам серолошки или евентуално на некој друг начин да дознаам за да се утврди уште еднаш? Прерано е за на гинеколог? Цела сум збунета
Порачав и јас чекам да стигне,многу позитивни коментари читав и слушав за него. @ZlatnoRipce наутро и вечер пиеше од него така?