Жени, уште ми нема дојдено, ама денес почнаа градите на допир да ме болат. Можно ли е да било овулација некну кога имав болки у десен јајник, се чував ај си реков може се имплантира и на крај да требало баш тој ден да се сексам.. Бреееј
Ам тест уште не направи? Нели ја фати овулацијата на преглед? Кога значи тоа некна? Не може да е овулација, ако ти е време за менструација, пример. А можеби и за бременост, дај Боже. Види со тест провери. И сега би бил точен.
Некни коа зимав си земав 2 ама и двата е шур чек, ми стое едниот мислев ке ми дое не го напрајв, може утре од сабајле. Дека почнаа градите да ме болат сеа, а пред тоа се градите ке ме заболат и после една недела стомак па ми доаѓаше, се шизнав.. Некна значи не сношти пред таа вечер, имав болки вечертс у десен јајник..
Iscedok koga veke si bila vo pocetna bremenost ili? Jas imam sega takov iscedok a denes trebase da dobijam ama ne dobiv
Hmm mene sega mnogu me buni toj iscedok ne znam dali ima sansi sega da ovuliram na den koga treba da dobijam... Mnogu mi e cudno
Ahaaa vo red te svativ epa togas ne znam sto e rabotata kaj mene od sto moze da e toj iscedok prozirno bel I se rastegnuva.
Da sigurno ke dobijam ovie denovi I minatiot pat mi docnese dva dena. Vo Ponedelnik odam kaj Madjunkova po terapija I iskreno se nadevam deka samo toa e problemot hormonite....
Женски здраво. Дали е можно исцедокот како белка од јајце (ако е за овулација) да трае два дена? Можеби е глупаво прашањето се извинувам
Леле луѓе срам не срам, сеа на гаќиве имам кафено знајте како ко коа ке ти заврши и ептен малце ко доистекува и исушено. Сеа идам по тоалет ко ке видам такво си реков ете ја ми дошла ама на бришење ништо. Ако ја нема до утрово го правам другиот тест.
@Flooora96 Ne sakam da ti krsam film ama mene mi se desava taka da mi probiva koga mi kasni poveke dena... Se nadevam deka nema da bide i kaj tebe taka.
I mene posledniot pat koga mi docnese 2 dena koga mi probivase istoto bese samo so kaj mene bese epten rozenikava krv i potoa dobiv odma
Ми дојде сега. Партали излеваат од мене. И пред тоа ми било така сеа ептен. Ме интересира дали и на вас ви е така? И на што се должи тоа со делчињата, знам дека тоа е всушност ендометриумот. Инаку повеќе среќа следен месец, мм ги пие сексовит, ја ке глеам да спортувам повеќе..
Poveke sreka sleden mesec da. Taka pozitivno prodolzi. I jas vadam taka partalcinja edenas cak i kako drobovi izgleda parcinjata. Ne e nisto toa, ubavo se cisti matkata. Sportuvaj toa e ubavo ama gledaj i da ne preteruvas so toa
Од физичка активност нема мака, месецот кога останав трудна имав 6 дена во неделата по саатипол тренинг, не пропуштив ден.