Istoto ja sovetuvav. Bratucetka mi posle 3 meseca od ko se porodi ostana pak bremena, a doese. Taka da ne kaj sekoj smeta visokiot prolaktin za zabremenuvanje.
Е позитивен е Можеш бета да направиш за мирна да ти е главата или да земеш Лавоквик од 30ден за да си потврдиш ама секако овој е позитивен. Со лесно
Не знам дали да плачам или да се радувам од возбуда милички во месец кога најмалку се надевав со тие хормони јас останав, сега само да биде се во ред, на сите ви посакувам што чекате да си видите 2 цртки значи ништо не е невозможно милички ❤️❤️❤️❤️
Па пред дата на добивање имав симптоми за добивање потоа почна да ги снемува тие симптоми само градите останаа да ме болат и денес си викам абе јас си осеќам дека нема да добијам инаку со првото детенце исто така ми беше, мислам овој месец се опуштив бидејки видов лоши резултати од хормони си реков нема шанси ајде од нареден месец ке земам терапија и така си се опуштив и ете го резултатот друго почнав после однос да ги кревам нозете нагоре неколу минути е сега не знам дали тоа нешто имало улога. Сега се молам се да биде во ред понатаму, ја исконтактирав Маџункова да прашам имам ли потреба да земам заради пролактинот па ќе видам што ќе одговори
Радувај се, ќе биде сè во ред. Јави и само на Маџункова да ти каже терапија за пролактинот и уживај си после
Мила тука сме од мало место и само се две докторки кои се пред пензионирање и немаме многу избор за матични а ја чувам бидејки ако ми затреба некој упат или нешто да не морам по други градови да одам и само за основни работи инаку...