јас имам тука искуство да споделам, значи со два вида на антибиотици и вагинално и орално 12 дена терапија после 3 години обиди тогаш успеа, никогаш неможеш да знаеш слободно обидувајте се не е пречка кога треба тогаш ќе биде. СО СРЕЌА <3
Здраво.Јас на 43 години од по две три фоликули одеднаш останав без јајце клетки овој циклус.Во овој случај со високо фсх и низок антимилериан само ми спомнаа подмладување на јајници како последна шансаДали има некој искуство?Бидејќи не сакам со донирани јајце клетки,желбата ми беше исклучиво за да пробам со мои.
Здраво. Нова сум овде се обидуваме за бебенце подолг период. Минатиот месец земав Кломифен но поради други проблеми не направив инсеминација. Сега сум со Летрозол 4ден. И циклусот ми е завршува дали е дозволено односи за време на терапијата некој да сподели. Минатиот немавме се до прегледот. Го прашав докторот но не ми одговори на прашањето или не ме слушна или .... Ако некој знае би сакала да знам.
Dozvoleno e mislam. Zavisi ako pravite inseminacija mislam sva dena pred insem treba da apstinirate inaku do togas dozvoleno e.
Дали некој има искуство со некој природен препарат за средување на хормоните? (витекс, мака, ашваганда...)
Jas imam pieno caj od virak i maka i iskreno da ti kazam ne prometiv nikakvi promeni,dr.Madzunkov mi gi prepisa DHEA tabletite i mozam da kazam deka od tie tableti mi se sredi ciklusot
Zdravo devojki jas sum nova na forumov i ne znam dali prasanjeto e adekvatno za ovde no se nadevam ke mi pomognite. Dosega sum so tri bremenosti koi zavrsija so abortus. Posledno bev na pregled kaj doktorot Mitko Ivanovski vo sistina i megu drugite mi dade da ispitam HLa tipizacija. Dali nekoja od vas znae so kakov upat treba ili kako da stapam vo kontakt so institutot za imunologija. Vi blagodaram odnapred
Здраво Девојки дали знаете да ми кажете каков е резултатот од хормоните, направен е на трет ден од циклус
Zdravo prirodno ostanav bremena i mi se sluci biohemiska bremenost. Dali posle toa moze da se ostanuva vednas bremena so normalna bremenost. kakvi iskustva imate. Jas sum mnogu razocarana i mm isto i mislam deka samo mnogu brzi dve crtki bi ne izraduvale i bi isceznalo ovaa loso cuvstvo.
Sigurno na site ni se ima sluceno. Ama mnogu od nas ne go imame detektirano momentot. Ne grizi se ke se sluci pak bremenost. Samo pozitivna misla. I napred vo obidi.
Opst maticen ti zakazuva I tebe I na soprugot na institut za imunologija I Humana genetika.Tamu odite I ke ve upatat vo labaratorija da se bocnete.HLA tipizacija se pravi I za dvata sopruznika ne samo za eden I zatoa morate I dvajcata so DVa upati
Da za dvajcata ima pisano deka treba da ispitame. Znaci treba kaj opstite maticni da barame upat . Vo red devojki vi blagodaram