Жени ај уште еднаш, иако знам дека милион пати е повторено, ама да бидам сигурна. Ми касни 3 дена, направив сега тест и ми излезе многу многу многу розева втора линија. Тоа е зошто е ептен рано за тестов...така? Иначе трудничка сум нели?
Тоа е тоа мила, бремена си Честитки Да и јас се надевам дека овојпат ќе ги видам двете цртички Само да не се разочарам
уф значи се тресам уште ))) Стојам го гледам, викам ваљда не ми се причинува Душички ви посакувам сите да си дочекате...
Рано ли ќе биде да направам тест денес? Ме копка некако Ете утрово кога пиев кафе со маж ми, ми се згади од кафето. И имав потоа нагони на повраќање, но не повратив.
јас мислам дека ти е рано за тест пошто имас пишано дека нормално на 4ти (не) треба да ти дојди почекај си и пробај ова недела малце со некој хоби да се опуштиш
И мојата братучетка пиеше кломифен, и вториот месец одкако ги пиеше остана бремена (а 2 години се обидуваа да остане). Доколку овој месец не биде ништо, ќе се консултирам со гинекологот дали може да ги земам и јас.
Мила опушти се не му ја мисли тоа е господова работа ќе биде и нема да можеш да веруваш од среќа,ќе видиш ќе не радуваш наскоро почекај барем да ти задоцни малце и првите симптомите ти се исти како за добивање само со многу појаки болки во грбот кичмата и многу отечени гради и поспаност се најдобро срцка ако ти требам за било што тука сум
Фала ти мила, ќе видиме за една недела Да даде Господ да ви ја пренесам убавата вест што побргу Знам дека е господова работа затоа му се молам секоја вечер и
Јас моментално ги пијам Примолут нор и докторот ми кажа кога ќе ми дојде месечно да почнам со кломифен.Па сакав да прашам од кога можам да ги пијам.Ви благодарам однапред
Девојкииииииииииииии да се пријавам и јас, после бледата цртичка од пред 2 недели денес конечно ми е потврдена бременост, 7-ма недела и срценцето го слушнавме се надевам дека се ке биде во ред и понатаму..... Не ми се верува дека битката заврши, победивме, после цели 3 години, кога можевме ние можете и сите вие, ви посакувам сто поскоро да ја доживеете оваа радост. Иако не бев активна на форумов ве читав веке подолго време, ми бевте огромна подршка, ви благодарам на сите за сите коментари и утешни зборови
честитки за сите новопечени мамички, еве несто интересно за вас доколку не сте знаеле http://www.ringeraja.mk/statija/golemin ... _3452.html
epa i jas da se uklucam vo temava i jas so m se obiduvam da ostanam po vtor pat premena imam kerkicka 6god ama sakame vtoro znaci ovoj period sum tolku poduena i imam ne videni macnini ama napravivi test i mi ispadna negativen a i poslednata menstruacija sto ja imav bese tolku malku sto se cudev zosto jas premnogu krvaram da sekam uste nekoj den treba da mi dojde kazete so da pravam