Не може да ти пишуваат оти ти е исклучено тоа. Видов дека си ми пишала но не можам да ти вратам. Офф топик малце, извинете други членки
Zdravo devojki , mi kasni 3 dena bolki imam vo desniot jajnik dosega nemav takva bolka ,napraviv test negativen , napraviv beta preku krv negativen dali e rano nesto da pokaze ili da ne si pravam filmovi za dzabe ...
Здраво женски, може ли да ми кажете колку време се чекаат резултати за генетски мутации и torch тест?
Izvini vaka, ama preku mokraca samo se ispituvaat bubrezite besika i urninarnite patista, crevata preku mokraca ne moze da spagaat. Za crevnata flora treba so izvinenie na izrazot kakuska da dades. Inaku andoflor analiza ti e drug vid na dijagnostika za detektiranje na bakterii vo urinarnogenitalniot trakt kaj mazite. Andoflor e kako nekoj vid pcr testiranje. Eve tuka e mnogu ubavo objasneto, e sega dali pravilno e izvedeno testiranjeto kaj mazot vi neznam https://citilab.rs/androflor/
Fala da Toa sigurno ke.odam se ponadevav deka sum trudna zasto imam redoven ciklus ova mi e prv pat da mi kasni ne im veruvam na testovite zatoa napraviv preku krv ama dzabe vise srece drugi.put
Океј е мислев да кажам што гинекологот ни кажа, овие бактерии може и во цревата да биле. Точно не знам ни каков е тестот ама мнооооогу бактерии се испитуваат, на повеќето и пострашните беше негативно.
Сопругот беше со таква дијагноза. 3ца доктори гинеколози рекоа не е страшна, трудна сум 6 недели си фати после 3 месеци
Девојки, искуство со Тофовски на ГАК? Имам закажано преглед со термин. Се чека ли и покрај термин? Добар е, слуша ли прашања? Јас збунета уште сега сум , како блокажа на мозок да имам.
Здраво девојки. Нова сум на форумов,така да ако утнам тема или на грешка место пишувам не замерувајте Искуство со Др Бојаџиев Систина? Имам слушнато само пофални зборови за него. Имам слушано и за Лазаревски и Ивановски,но ми изгледаат презафатени.Се мислам да му дадам шанса на Бојаџиев Сум била кај него на ХСГ и ми остави добар впечаток.
Можеш и Бобан Сарџовски ептен пажливо гледа на ехо и најситен проблем го приметува. Јас прв пат кога останав бремена и имав мисед абортус он го виде отокот околу срцето.
Јас повеќе пати имам пишано за него. Мене ми е одличен. Да кажам случајно испаднав кај него кога бев во најлоша ситуација, и толку добро постапи што од тогаш не сум помислила да го сменам. Имам и доста околу мене што се кај него и се задоволни. После сето што се слуши, психички ме крена. Следната бременост тој ми ја водеше. Да не се повторувам со се, ако ти треба некое подетално инфо, слободно пиши ми.
Отидов денес и он бил дежурен. Во ходник ми искочи сестра од негов оддел вика ако сакаш асистентите да те видат, викам не фала. Епа дојди во понеделник во 8, викам ама упатот ми е за денес, вика ако дојди ти тогаш. И си отидов и преку друга докторка за кај Димитар Калчовски ми закажа.
Bog da se cuva se . Jas ako sum na leva stanata da urlam niz klinicki li? Doktori bile…abe katastrofa sme