Девојки,била некоја од вас стимулирана со Летрозол а да пробува природно? Имам ПЦО и не знам колку вреди да се проба на природно со стимулација.
Mene doktorot ne me sovetuvase da odam prirodno veke koga me stimulira so letrezol odevme na posigurno so inseminacija i pred inseminacijata ovitrelle inekcija za da sme sigurni deka imalo ovulacija od vodeckiot folikul. E sega samo na gospod e dali ke mi dojde ili ke mi se posreki. Ti posakuvam srekja, slusaj si doktor najdobro.
Девојки, каде е најдобро за спермограм и за гинеколог за преглед, стручно мислење и се… Ремедика, Систина или Њу борн? Хив тест знам треба, пред 7мес правеше. Каде е најевтино? Правеше сопругот спермограм во Ремедика кај Скендер, мал волумен му кажа само како проблем и пиеше прашок, па после беше подобра. Се мислам јас за кај Снежана Систина или Њу Борн? Женски гинек по можност.
Jas planiram ovaj mesec New born kaj tatjana. Mn ja falele barem jas slusnav ubaj zborovi pa ke vidime.
Хив тест не бараат систина + е најефтино за спермограм. Искрено докажано е дека систина се број еден ама незнам како сакаш со цените се тука негде сите, јас сум кај Бојаџиев ама ако сакаш женски имам слушнато многу добри зборови за Гордана мада секагаш се подобри машките гинеколози исто како кувари
Zdravo zencinja, znae li nekoja dali na GAK rabotat posle 17h vo rabotna nedela? za naplata mi treba i otpusno pismo za neuspesnata inseminacija.
Девојки лавици, сакам да прашам сите вие што имате генектски мутации чиста фолна каде од странство нарачувате? Инаку јас почнав да пијам Имприл и Профертил, плус метилирани Б вит. потоа Ц и цинк, и метилирана фолна на солгар, во прилог и слика. https://remedium.bg/solgar-folat-400mkg-h50-kapsuli-133514/p Ви Благодарам
Ako imas nekoj shto doagja od Germanija za brzo neka ti donese. Ke si poracas od I herb, dve sisenca methylfolate na NOW plus 4€ delivery kostaat 30-32 €. Znacitelno poeftino, za use 200 denari na tie so si gi dala za edno sisence, ke imas dve.
Дали може да се забремени две недели после спонтан? Немам добиено сеуште прв период после спонтан, а имав незаштитен секс.