Девојки, колку време после губење на рана бременост е најоптимално да се почека пред да се обидувате за бебе?
Girls од 2 до 6 ден пиев летразол 2х2, денес 10-ти ден од циклус имам 3 убави фоликулчиња 17мм, 20мм, 20мм Се спремам за IUI Со летразолот излегува дека подобри фоликули извадив, претходно со кломифен завршив со цисти и покрај стоп инекција, сега ќе видиме со летразол+стоп како ќе биде
Девојки ми рекоа брисеви за хсг. Дали треба да потенцирам кои или? Еднаш само пред две години правев, ок ми беа.
Letrazol i kaj mene imase super efekt so inseminacija. Klomifen mi napravi cista. Stiskam palci da zavrsis trudna
Девојки,знае ли некој Др Бојаџиев Систина дали е на работа оваа недела и која смена? Не можам да ја добијам сестра Горде,а треба преглед да закажам.
Мислам на имунологија. @Brpbrp би знаела повеќе. Редовните четири бриса-вагинален, цервикален, уреоплазма и микоплазма и хламидија. Да вроди со плод.
Женски јас со едно искуство од блиска моја кое што земав и јас од денес да пијам па да споделам и овде се надевам на некој ќе му помогне Чај од мацина трава. Едно кесенце е 50денари моја блиска го земала од битпазар од тезгата за билки од Валентина и помогна за забременување прочитајте и на нет има за него. Денес земав јас малку е лош на вкус но се издржува за ова едно кесенце се попарува со 1л вода и се остава да остои 2часа се процедува и се пие по 3-4 чаши на ден а може и цел 1л но мора првото пиење да е на гладно. Несмее никаков засладувач да се става. Кој сака нека земе може и да го има во аптеки. Јас стартувам со лесно и среќно на сите дај боже да видиме сите || цртки
Eee колку го пиев, и јас го купив од Битпазар, на многумина им помогнал, мене па ми немаше лош вкус, можеби дека сите чаеви ги пијам без шеќер, исто и Науме треварот од Ресен помогнал, препорачува разни чаеви и кажува по телефон каде да се купат и како да се пијат, вреди да се проба, нема штета од нив.
Се уште не, ама секој организам е различен, пиј си, нема штета. Немам број од Науме во овој телефон, и тој многу помогнал.
Zdravo srcki sakam da prasam 3 godini se borime za bebence ama ne e uspesno nekni od 2 do 5 juni mi dojde normalen ciklus na 13 juni od vreme na vreme imam epten slabo svetlo crveno krvarenje bolki vo dolniot del omalaksanost macnini dali e mozno da ima zacnato? PS test nemam napraveno bidejki sekoj mesec se razocaruvam a i mi vikaat deka e rano za test
Се јавуваш, му кажуваш за што ти е, он ти кажува од каде, ќе му кажеш од каде си, мене ми даде број од една жена, се јавив, ми ги донесе чаевити до дома, ова пред 3-4 год. Мислам 3 врсти беа и ти кажува како да ги правиш и пиеш, за мм ми кажа горчица да земам, ми го донесоа во стаклено шише. Немам број во овој телефон, да побарам па да пишам. Човекот е од Ресен.
Јас имав проблем со нередовен циклус 8-9 години и земав од Вале чај од мацина трева и вирак комбинирано и за 3 месеци останав трудна и сега имам 22 месечно дете Со среќа нека е , ти држам палци
Колку го пиетвте чајот од мацина трева, и јас го пиев лани ама ништо, имам редовен циклус секогаш, а од Вирак чај мене желудник ме болеше и го прекинав.
Како што кажав за 3 месеци останав трудна ама не знаејќи пиев плус уште еден месец, значи вкупно 4 јас по првиот месец одма добив циклус и така секој месец