Јас ги пиев српските фемина капки, после 2та абортуси имав нередовен циклус. Со нив ми се регулираше на 28 денови и по 2 месеци останав бремена. (Девојката ми викаше за 2 месеци ќе останеш трудна у така испадна) Сега терам скоро10та недела (до сега не сум стигнала успешно до овде) бебето убаво напредува, симптоми фул... може ми влијаеја и на психа да се смирам и да мислам позитивно но сепак ги препорачувам бидејќи се природни и нема штета и не се гадни и тешки за пиење
https://instagram.com/herbamedicanatural_?igshid=YmM0MjE2YWMzOA== Okolu 650 mkd e sisence i dostava 130den stigaat za 3 4 denovi
Значи државново здраство ни е ужас.. Ми рекоа пред некои 3 недели на гак да се јавам за хсг, се јавувам аааа ама веќе има две , викам и сега, па ај за следен месец ми вика, викам ама јас треба инсеменација да правам. Епа сега што да ти правам јас ми вика? Викам терај си работата ти. За што плаќаме секој месец ? Ужас… Кажете ми дали кај Толовски имаат некоја толеранција со седиментацијата? Ми побараа прво резултати па после да ми закажат.
Науме го има на странава подолу. Или пиши им или јави се. Тој е бројот што ти го пишав во порака, јави се, јас сега видов. Мм вакво пиеше.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100090093383825&mibextid=ZbWKwL Види и тука, женава правела некој чај, јас сакам и тоа да пробам.
Utre ke ja pravam jas , mene mi e sekogas povisoka poradi toa sto sum nositel na eden gen za edna bolest , koja sto ne mi e aktivirana ama si ja nosam, neznam kako da objasnam. Imam i izvestaj za istoto. Ke vidam utre od rezultatite sto ke iskoci. Znam i deka od rasipan zab e zgolemena. Ke pisam sto ke iskoci.
A kaj tolovski moze samo sedimentacija bez celosna krvna slika? Moze malce glupo prasanje ama pojma si nemam, prvpat pravam?
Значи државново здраство ни е ужас.. Ama i sistina e 10000, a kaj tolovski 5000. Realno mi se mnogu pari, a taa vo drzavna sama mi kaza javi se da ti zakazeme. Mene ne mi e programirano da znam koga tocno mi doagja. Primer mesecov 5 dena mi kasnese.
И јас ги зедов ако мислиш на тие од herba medica natural исто имав две биохемиски сега со нив ми се регулира циклусот веќе 8 шишенце го почнав.