Леле извинете Каролина88 многу ми е жал. Денеска сум за никаде не сум спиел цела ноќ од болките во кичмата и киселините. Изгледа не гледам како што треба многу ми е жал. Се посрамотив душо со тебе. Поздрав
Slimy ич не се секирај, луѓе сме грешиме. Сеуште немам добиено, а синоќа имав грчеви во долниот дел од стомакот. Инаку неможам да проверам преку крв затоа што не сум во МК туку во УСА
Јас сепак би ти препорачал да одиш на контрола кај гинекологот да провери што е причината што ти касни толку.И ако нема бременост можеби имаш некој хормонален дизбаланс. Поздрав и се надевам дека во многу скоро време ќе ти честитам за бременост
Здраво феминки, Ја прелистувам темата наназад, и читам за испитување на проодност на каналите. Ако се сеќавате, во некои од моите претходни постови напишав дека сум била кај Органџиски. Ми правеше нели преглед, и сега не се сеќавам дали ми рече дека ми го прави баш тоа испитување, но ми стави една течност и ми рече: Ајде сега да видиме дали ќе влезе течноста, ако влезе се е во ред. И течноста влезе како што треба и вели: Супер е. Е сеа, прашањето ми е дали е тоа испитување на проодност на каналите, или тоа е нешто друго? П.С. Сеуште не сум правела втор тест, планирам утре или у сабота.
Исто пред година ипол и јас бев кај Органџиски и на мене ми стави една течност и истото и мене ми го кажа. И кажа дека каналите ми се проодни и дека сум имала по 11 фоликули . (мислам дека така ми кажа)
Аха значи тоа е. Но мене ми чудно бидејќи сите велат дека болело, вртоглавици.. А јас имав само малце некое непријатно чувство и толку
Исто и јас само некое си непријатно чувство ми се јави и друго ништо. Wtff ајде прави тест што побргу да не израдуваш!
Каролина исто како и во твојот потпис Трпение- Спасение Се договоривме со мажето или утре или сабота. Ми се чини рано. Датум за добивање ми е 4ти. Значи вистина дека е супер Барем тоа да не го мислам ако излезе, негативен тестот
Neli bremenite zeni imaat zgolemen oset za miris??? epa da vi kazam mene tuka mi mirisa na bebinja .. so areka na site
Девојки вчера со еден пост сега со друг БРЕМЕНА СУМММММММММММММММММММ бев на гиниколог и за две недели за срценцето да го слушнеме ви посакувам на сите да си ја дочекате ова радост ве бакнувам ситееее