така е. јас правев проодност и мене многу ме болеше, испадна дека едниот канал ми е запушен. Така што не се секирај супер ти се каналите.
Ви благодарам за честитките .... вчера ми идеше на гиникологот кога ми кажа во скут да и седнам од срека колку сум плачела леле дај боже се да испадне во ред за две недели и срцето да го слушнам но некако бев сигурна дека овој месец сум бремена инстикт чудна работа било
Ти благодарам н одговорот. И сега ти се среди ли другиот канал? Бидејќи читав дека со проверка на проодност на каналите, се чистат доколку се запушени.
Аааа маж ми е тврдоглав како магаре Се запнал: Немој не прави тест, почекај уште малку да не праиме малери Малериии бее ејјј Ама заинат сеа ќе го направам кога ќе си отидам во Мк. и додека не се вратам овде 3 недели НЕ МУ ГО КАЖУВАМ РЕЗУЛТАТОТ - ете така да знаи Нека се помачи и тој
И јас мислам како жалосна дека нема да можеш да издржиш. Јас кога го направив тестот и реков ако се две цртки ќе смислам некој убав креативен начин да му кажам на мм. Го направив тестот и ОП две цртки и само што излегов од веце насмеана целата од едно уво до друго и му викам на мм БЕБЕЕЕЕЕЕ !!! И тој беше прашалници ваков збунет И јас абе трудна сум. Те очекуваме со позитивни резултати и да ни се придружиш во темата "Труднички муабети". Поздрав !
Хаха 100% дека веднаш ќе му кажам Кога ја видов онаа скроз бледата, тој се враќа од работа, и ни палто тргнал од себе, ни седнал јас како од пушка: ВИДОВ ДВЕ ЦРТИ, АМА ЕДНАТА СКРОЗ БЛЕДА хахахха.. И тој: што бре дека? што збориш? (не му ни бев рекла дека ќе правам тест ) И му кажувам и тој се смешка, и вели чекај сеа штом не е црвена и втората ќе чекаме
Ти благодарам девојче, се надевам дека ќе има 2 црвени цртки. Ајде да не ве замарам со ова: се надевам, се надевам, дај Боже, дај Боже - ќе ви пишам кога ќе има резулати.
Драга Моја ти уште не си го направила тестот ајдеее што чекаш јас неможам да издржам не па ти ајде до тука ми мириса на бебче
Devojki pomagajte, denes go zemavme spermogramot i ispadna polos od predhodniot, imame astenozoospermija, namalena podviznost i leukociti, a pravevme i spemokultuta i brisevi nemasr nesto, epa kako togas leukociti, znaci celata sum vo bunilo i neznam koj pat da go fatam, doktorkata od histologija vika netreba nikade da odite neka pie vitamini i se gledame za 3 meseci, vase mislenje sto da pravime, dali da odime na urolog i kaj koj??? :'(
Леле колку нови бремени Ајде со среќа и со лесно нека НИ е на сите Да не останам покусо, и јас се запишувам во листата на бремени Дознав преку тест, бев и на гинеколог....и треба за 2 недели да се чуе срценцето
Би требало да добијам околу 4ти овој месец. Се' надевам нема да добијам. Ама изгледа џаба, веќе владее ПМС