Dadeni mi se pred eden mesec. Naknadno mi baraat amh. Sega dodeka dojdam do upat, otidam, zemam i rezultat i odnesam vo fond ke fati 6 meseci za drugite dokumenti
Ама одма упат нели даваат за на клиничка биохемија, резултатите за ден, два. Уште денес оди по упат и оди на клиничка.биохемија, за амх не е важно дали имаш циклус или не. И мене сигурно ќе ми бараат, јас после тебе ги поднесов, кај и да е треба одговор. Ти која дата ги достави документите?
Па оди денес нека боцнат, и друг може да ти ги земе резултатите, е сега за во фондот незнам дали може друг, прашај. И јас имам од амх, ама не го дадов, ако ми побараат ќе го повторам.
Epa toa mi problemot, točno na 2 septemvti se nekoi dokumenti 6 meseci. Moram so nekoj star rezultat deneska i da odam pak pogolemo od 1 nema da bide, pa ništo ne menuva
Фоликул 16 мм на 9ти ден од циклус ...маѕичниот вика бидете вредни викендо ќе е овулација..што мислите искуства во рана овулација тие што следите фоликули ?
Од денес па натаму вие бидете си вредни преку еден ден . Се надевам ќе ви биде успешен месецов . Следен преглед на кој ден од циклус ти е?
Бидеќи ја чѕстцувам тој рече и вчрра рано е дојди петок ама викам ја осрќам болка во лева страна вика ај да те видам и вика машала зрел е добро ќе пукне викендо можно е и до 3 мм да расте на ден ..бидрте вредни од дрнес демек и се гледамр со закаснет циклус.. демек нема поттрба... едно веќе имам родено
Да, сега поднесов ќе видсм што ќе биде дсли ќе уважат така, мсда едно ко ниедно, тешко кој од прва фатил
Што мислите дали тестов за овулација е позитивен? Сум правела повеќе пати, до сега не била толку темна втората линија. Аман пуста надеж
kje napravis test vecer povtorno, dokolku se zatemnuva linijata toa znaci deka denovive treba da ti bide ovulacijata, dokolku e posvetla linijata od prethodno znaci e pominata ovulacijata. Bitno e da go pravis testot sekoj den vo isto vreme