Да, им кажав на тие у архива не ми се чека да ми кажат со донирани, па после молба, па пак чекање 2 месеци. И ми вика таа од кај знаеш дека со донирани ќе биде? Ама пак знам, така си стои во правилник.
Лепотици,ви се случило ли и покрај терапија со Естрофем,ендометриумот да се истанчи најверојатно од Кломифенот? Или некој изрод сум јас
Jas mislam deka Klomifenot go tenci, mene so letrazol me stimuliraa. Prebaraj nanazad ima posebna hrana koja vlijae na zadebeluvanje. Mozes so nea da probas.
Од Летрозол ми испопаѓа косата,па мораа да ме префрлат на Кломифен.Чудно е што Естрофемот не ми делува.
Edna amerikanka sto ja sledam, isto so tenok endometrium zboruva deka sintetickiot estrofem ne i deluval. Nekako go potiknale nejziniot mozes da i gi slushnes objavite elise_dean e na instagram, moze kje mozes nesto da mu predlozis na doktorot.
Definitivno se soglasuvam so toa deka ishranata ima mnogu golemo vlijanje vrz nasiot organizam! Jas koga i da odev na ginekolog imav tenok endometrium. Prethodniot mesec piev sekoj den sok od cveklo i ananas i endometriumot mi bese 11mm
ne piev nikakva terapija, pravev sok samo od cveklo i ananas (dodavav i jabolko,praska,portokal,morkov)
Јас пред да останам бремена кога испитував, во неколку наврати немаше реагенси за амх на клиничка биохемија па си зедов упат за ГАК и одма завршив работа и истиот ден имав резултат. Сакам да кажам дека почесто имаат реагенси на ГАК за амх.
Мене па ми кажаа морало на ГАК кај гинекологот, па тој упат за амх. И дека само на клиничка имале, незнаев дека можело и на ГАК, така ми кажа сестрата од кај гинекологот, за друг пат да си знам.
Мене доктор од ГАК ми даде упат, не знам дали може со упат од матичниот. Инаку, можеш на ГАК да испиташ сигурно
Епа тоа и ми кажуваше сестрата, дека морало на ГАК, па од таму гинеколог да ми дал упат, инаку мене ми даде упат матичен гинеколог за на клиничка биохемија.