Поддршка за сите оние што сакаат да забременат

Дискусија во 'Бременост' започната од bik23, 29 октомври 2010.

1. wtff

wtff Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2014
    Пораки:
    445
    Допаѓања:
    533
    Здраво девојки, еве ме мене. Не ви пишав бидејќи сеуште нема ништо ново... 40ти ден од последната менс. и се уште не сум добила :^) Никогаш не ми била точна, но никогаш толку не ми доцнела :| Утре ќе направам тест, иако знам дека не сум бремена :doh: Во вторник бев на гинеколог, да бев бремена ќе се гледаше нели? И докторката ми кажа дека треба да добијам, но досега требаше да добијам помина веќе една недела...... Оф колку сум нервозна аман веќе со ова чекање и оваа менструација :@

2. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.092

Плодни денови :party: :dance:

3. Lori-30

Lori-30 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    1.108
    Допаѓања:
    709
    wtff не губи надез, олабави малку и сто е тука е, немозес нисто да сменис, мозеби си а мозеби и не си, остави на времето да показе! или направи утре тест, не се измачувај, ако си сигурно ке ти показе! и докторката немозе да биде 100посто сигурна, и докторите некогас гресат нели!среќно!

Волсебна, ти посакувам од срце, најискрено да успеес, заедно сме веќе долго време тука и редно е да се израдуваме! ја ќе чекам усте месецов, ако не биде нисто, мозеби ке правам и јас инсеминација!се најубаво!

Цветина, сто е тука е, заедно сме и ќе се бориме до крај!
    на сите ви посакувам побргу две цртки :*

4. danika

danika Истакнат член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    136
    И кај мене ништо ново,сега очекувам кон крајот на овај месец циклус па ќе видиме дали ќе има или не :devil: се надевам дека ќе ме одмине овај пат :lol:

5. NoellePage

NoellePage Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    910
    Допаѓања:
    1.768
    Ангел, ако не си бремена, гледај го тоа од позитивен аспект. Оздрави, доведи го телото во баланс и здравје, па ќе биде. За син ми, од прва кога сакавме и двајцата останав бремена. Сега сме во мисла за второ кога, што, како. Еве пробавме овој месец, за две недели ќе видиме дали биднало, иако мислам дека не. И секакви мисли ми се вртат, стрес ни се кубичи само од нигде никаде, па ако биднало за прво одма оти не и за второ, кога ќе видиш, сите сме на мисла. Треба бре во лер да се ставиме па шта би би.
    И ако сакаш да си сигурна за плодни денови, не знам дали има во Мк ако не топло ти препорачувам да порачаш од нет CLear Blue digital ovulation kit. Така другарка остана бремена, а има и со монитор но поскап е. Плус има и крема за да им помогне на сперматозоидите побрзо да дојдат до јајце клетката иста фирма.
    Гледајте избалансирана диета за и Пх вредноста во вагината да и е благонаклонета на спермата, намалете стрес, гушкајте се после љубов, нозе у вис :rofl: и нема мрдање 30 мин и секој 2 ден околу плодните фрлајте се на работа.
    Се ќе биде.
    Со среќа на сите и одвај чекам да се радуваме на нови мамички :inlove:

6. wtff

wtff Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2014
    Пораки:
    445
    Допаѓања:
    533
    Девојкииииииииии :l: :l: :l: :l: :l: :l: :l: Тестот што го направив сабајле :inlove:

Прикачени фајлови:

На ddevojce, green.eyes, Zaljubena111 и 16 други им се допаѓа ова.
  7. chache87

chache87 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 ноември 2013
    Пораки:
    425
    Допаѓања:
    312
    јееееееееее!!!!! честитки, ти посакувам лесна бременост! многу ме израдува! :)

8. wtff

wtff Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2014
    Пораки:
    445
    Допаѓања:
    533
    фалааа, и на твоја глава :*

9. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    5.434
    Допаѓања:
    35.047
    wtff ти посакувам многу лесна бременост.Бебушката само среќа да ви носи. :)

10. wtff

wtff Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2014
    Пораки:
    445
    Допаѓања:
    533
    Фала тиии.... Сепак првио тест што го направив уште пред отприлика три недели е бил точен :rofl: Само да даде Господ се да е во ред :wasntme:

На SimonaTino му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Rusi

Rusi Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2013
    Пораки:
    374
    Допаѓања:
    325
    Wtff ептен се израдував, ти честитам и со лесно да си ја поминеш бременоста :inlove: :inlove: :inlove:

12. eci85

eci85 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2012
    Пораки:
    454
    Допаѓања:
    431
    :inlove: нова мамичка јупииии wtff честитки имај си убава и лесна бременост и влечи нога ајде :*

13. Lori-30

Lori-30 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    1.108
    Допаѓања:
    709
    WTFF честитки милааааа :rofl: еее сега отварам и читам и бас се израдував, а вчера ти писав дека мозеби докторката не е во право и така и испадна....хехехее ти посакувам од срце лесна и убава бременост и влечи нога :rock: :inlove: :*

14. Agrona

Agrona Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    1.713
    Честитки ! ;) Tи посакувам се најубаво и имај си лесна бременост и чувај се. :inlove:

15. slimy

slimy Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2012
    Пораки:
    1.382
    Допаѓања:
    1.452
    Честитки wtff имај лесна бременост, те очекуваме во труднички муабети :*

16. ripcence

ripcence Активен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2014
    Пораки:
    95
    Допаѓања:
    15
    Cestitkiii i od meneeee.....

17. tincemajmunce

tincemajmunce Форумски идол

Се зачлени на:
    8 февруари 2014
    Пораки:
    2.345
    Допаѓања:
    28.356

Баш ми е мило за тебе честитки со лесно да си ја износиш бременоста и повлечи нога :rofl: :inlove: :rofl:

18. carolina88

carolina88 Активен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2014
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    24
    Честитки WTFF !!!!!!!!!!!!!!!!! Имај лесна бременост и уживај во секој миг од твојата бременост! I am so happy for you!!!! :l:

19. wtff

wtff Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2014
    Пораки:
    445
    Допаѓања:
    533
    Ви благодарам на сите, и ви посакувам што побргу да ги видите двете цртки. :* :* :* Многу сум возбудена. Си реков дека ќе го почекам маж ми да се вклучи на скајп но не дочекав и му пратив лп на фб :rofl: Многу се израдува, и на него не му се верува како и мене :lol: Закажав термин за во петок, се надевам дека ќе биде се во ред. :* :* :*

едит: направив уште еден тест и тој е позитивен :inlove:

Прикачени фајлови:

На ripcence, midnight.flower, MacenceEna и 6 други им се допаѓа ова.
  20. vodolija123

vodolija123 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2014
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    31
    честитки мила многу ми е мило за тебе баш се израдував сега со лесно имајси убави денови Господ со тебе да е и завлечкај нога да те дружиме сите ние останати наредниов месец :* :*