Не, а не знам дали треба да имам некои симптоми и како докторите одлучуваат да предложат кое било испитување.
Јас хсг си направив на своја рака, од тука што прочитав, ако чекав од матичната да ми каже што да испитам, уште ќе си чекав.
Првите испитувања за женско обично се хормоните и хсг. И јас како и повеќе девојки на форумов хсг го направив на своја рака и добро е што сум го направила. Не е ништо страшно и завршена си буквално за 1-2 минути, а ќе ти заврши многу работа
I jas te mislam i mnoguuuuu sakam vo petok da ne izraduvas site tuka so dve crti Nadez mora da imas, i te kako e mozno od prva uspesna inseminacija
Милааааа Абе многу надеж ми давате. Да не бевте вие до сега ќе забегав психички. Уште малку и сите ќе се читаме во труднички
Devojki vcera imav folikul od 24,7 mm imavme odnosi nokeska deneska trebase da oda kaj dr da vidime dali prsnal amaa ne e tuka toj deneska za zal.. e sega deneska imam kako bolka za dobivanje i poveke sekret na brisenje, e nekoi znak toa deka prsnal? Prv pat mi e so tempirani odnosi zatoa ne zna
Можно е да прснал според симптомите, види дали секретот ти е како белка од јајце развлечен, таков секрет е карактеристичен за овулација. Исто така и благата менструална болка е знак за овулација. Мислам дека денес имаш овулирано, супер што си имала синоќа однос. Ти посакувам среќа и да се радуваш на две цртки за две недели
Fala ti mnoguu za podrskata, bev na doktor taa od 24 mm imase prsnato ama imav uste dve drugi od 20 mm pa mi rece da imame odnosi uste deneska i utre i posle da cekame rezultatii
Па за тоа нема симптоми. Мене др ми предложи да направам и фала Богу беа проодни. Можеш и сама да си направиш, бидејќи ако случајно не се проодни, може да е пречка за бременост.
Фала ви на сите за советите. Ми излегоа резултатите од хормоните ама освен да видам дали се во рамки на референтните вредности, не знам дали се добри
Некоја членка со резултат од инсулин 51 дали го има средено со глукофаж хр 2 апчиња од 1000мг? И колку време и беше потребно да го доведе во нормала?
Devojki vcera sabajle imav prsnat folikul od 24 mm i doktorot mi rece na vecer da imame odnosi… e sega nr zna dali i deneska da si se fatime za rabota ili dovolno bese
тест можеш да направиш на ден на добивање или ептен ако не можеш да издржиш барем нека поминат 10тина дена ама рано е, може да не е веродостоен резултатот. Ти држам среќичка да се префрлиш во друга тема