Nee nikako tolku veke kupiv deneska za da imam utre sabajle da pra so prva urina ama ne se cekase, sekako utre ke pra pak sabajle… ne samo klomifen i estrofem sledev folikuli imav edna vodecka od 24mm koj prsna na 5 i posle uste 2-3 drugi po 20 mm bevme vredni na 3-4-5 maj i tolku … lele na sitee vi posakuva ova sreka
Мојата беше иста на 4 дена пред добивање, правен на сред ден, точни се Лабоквик. Земи си повеќе да следиш како се затемнува додека да испиташ бета.
Гледаме Мојот беше ваков на 3 дена пред добивање Повтори си го утре за да си видиш поубави цртки и со лесно
Женски сабајле со прва мокрача правев тест за овулација и беше негативен. Дали го направив рано или пак немам овулација? Добив ма 03.06
Тестови за овулација не се прават до прва мокрача,најдобро покасно да се прават,јас вчера правев поручек со помалку внесени течности,можеби и денес да не ти е овулација треба да правиш минимун една недела за да видиш како се движи потемнувањето на тестовите.
8 dena pred nedobivanje ama deneska so prca mokraca laboquick ispadna negativen, a self clear kako bleda linija pak , ne zna sto da misla sega
Позитивен е, селф клеар е поинтензивен. 8 дена е премногу рано. Бремена си. Лабоквик ќе покаже потемна за некој ден селф клиар е поинтензивен. И кај мене лабоквик одвај се гледаше а селф клиар одма жар. Бремена си, честитки.
Секој не детектира толку рано, штом на некој има линија, бремена си Добро е и овие што толку рано покажале, 8 дена пред е многу рано.
Дали постои метилирана фолна од 400 и дали знаете во која аптека од која фирма има? Во три аптеки барав само од 1000 има, зегин, еурофарм и незнам како се викаше другата,ако не најдам од 400 дали да земам од 1000 не го прашав докторот да не има нешто штета? Во аптека ми викаат само од 1000 имаат 400 воопшто немале