Па во зегин ми рекоа дека во систем воопшто не им пронаоѓа дека има од 400, кога ги прашав дали може да видат дали има на друго место, ајде ќе побарам и во друг зегин
https://zegin.com.mk/mk/solgar-folna-kiselina-metafolin-400-mkg-50-tableti Види има опција во кошничка да се стави, онлајн да се нарача.
метилфолат, метил Б12 ovie mi gi preisa dr rece odma da pocna plus aspirin deka sum so teska tromobofilia… dali se ovie?
Jas sum piela vo prvata bremenost da, i ovie se, ama imasI na NOW, dosta efikasni se pokazani, jas tie gi koristev.
Pa i na prva bremenost dur ne se potvrdi bremenost kaj doktor piev samo aspirin pa posle pocnav so kleksan do kraj na bremenost… e sega togas mislam aspirinot mi naprai krvarenje se plasam i sega da mi se povtrit istoto… ama se slusnav so maticniot ginekolog toj mi rece posle 2 nedeli kaj nego na pregled pa do togas samo aspirin , i sega ne zna sto da pra
A napravi li beta hcg preku krv.Posto testot sto go napravi tie 8 dena pred dobivanje,ili jas pogresno procitav
Мила, од сѐ срце ти посакувам да се израдуваш, ама да си направиш обавезно бета, дека на 8 дена пред добивање тоа е многу рано за тест да покаже. Тоа како ќе му дојде некаде 6/7дпо? Не дека не е возможно, далеку од тоа. Само направи си бета и следи ја на 48ч да видеш дали е како што треба. Ти ја посакувам цела среќа на свет и дај Боже да си имаш висока бета
Daa duri na 23 treba da dobija. A na 5 imav tocna ovulacija toa go znam sigurno deka sledevme so doktorot i bas toj den prsna eden folikul od 24mm… aj utre ke pram test preku krv pa ke vidime
Ajde so sreka,ama mnogu rano ti kazal da odis na pregled,ti seuste neti dosol denot za nedobivanje.Pocekaj do denot za nedobivanje i napravisi najtocno preku krv beta hcg dasi bides sigurna.Posle Beta obicno zakazuvaat prvo eho posle dve nedeli.Ili pocekaj do den za nedobivanje ili napravi beta i proveruvaj ja ako e pozitivna dali pravilno se duplira na sekoi 48h
Neli 28mm folekul e veke folekularna cista.Zosto doktoror me ubeduva deka si e top folekul i deka moze ne e prsnat od minatiot mesec.Kolku sto znam se sto e nad 25mm e veke cista.