@LittleMermaid96 , се надевам подобра си. Дали направи бета? Сега зачитав дека си имала претходно бледа линија. Ако била пред 10.06 значи веќе и 6-7 недели треба да си бремена.
Cestitki. Da imas lesna bremenost. Ovoj mesec mnogu pozitivni testovi se iznagledav. Se molam na gospod da dava onamu kade sto nema ♥️
прашање, брисеви проверени државно може ли некако онлајн да се проверат? знам дека треба матичната да ја барам за да ми кажат резултати ама нема ли онлајн некако да провериш?
Може на таа апликацијата Мое Здравје, треба со мејл и лозинка од ујп да се логираш. Мене не ми успева.
(Се логирав ама има портокалово кругче кај брисевите поточно кај делот лаб. Упат и не ми дава ништо да симнам, дали можда се уште во изработка? ) EDITED:Ах побарав по форумов, укапирав, фала ви мнг
Здраво девојки Дали некоја од вас имала позитивен резултат со користење на кломифен и стоп инекциа од прв пат вчера бев на ехо и имав два водечки фоликули на десен јајник и еден на лев(ама на левиот не го сметавме бидејќи од таму немам јајцевод )
Здраво девојки. Нова сум овде Поради неможност за забременување, испитував хормони Пролактинот и те како е покачен,останатите хормони се во граница на нормала, со консултација на гинеколог, ме советува да направам МР на мозок, хипофиза. Искуства?
Другарка со терапија го воведе пролактинот во нормала и веднаш остама бремена. Лепотица од 4 години си има.
Тука има многу позитивни искуства со користење на истата терапија. Јас веќе бев стимулирана со Кломифен, но неуспешно. Овој месец сум пак на терапија, но со инјекции. Утре треба да примам стоп инјекција. Денес бев на лекар, имам еден водечки фоликул, и два малку помали. Ќе видиме за 17 дена што ќе биде. Ти посакувам успех месецов.
Здраво девојки ☺️ Последен пат добив на 03.06, пред три дена имав 3 позитивни теста ,а денес бев на доктор но ништо не можеше да се види на ултразвук па ми закажаа после недела дена повторно да одам.. Дали е прерано да се види нешто Ми зедоа крв и дури после недела дена ќе имам одговор.Дали толку се чека секаде?
Честитки мила Со лесно бременоста, според последна менструација си само 4 недела бремена, биди спокојна зошто гинеколог ништо не може да види на ехо толку рано. Кај мене виде точка во 5+1. Опуштено и релаксирај се.