Не верувам дека е бременост, прв незаштитен однос после 4 недели ни беше на 16ти-вторник (бев надвор од државава). Само не ми е јасно дали според тестов веќе настапила овулација или? не го прочитав целосно упатството а прв пат правам тест за овулација (нарачани ми се од Амазон)
Da gi piev okolu 4 meseci, jas imav efekt ama vo isto vreme piev i homeopatski lekovi pa ne znam sto pomognalo.
Zdravo devojki, pominati se 3 dena od ovulacija, i denes imam uzasna bolka na leviot jajnik, pa se prefrluva bolkata pod Stomak i osekam kako tezina na leviot jajnik. Od sto bi mozelo da e taa tapa bolka koja ja osekam cel den, postojano?
Обично кога е овулација има реакции. Со сигурност знаеш дека пред три дена била овулација? Пратевте со др?
Prethodniot mesec pratevme, utvrdivme Na koj den mi e ovulacija, isto kako sto si pokazuvase i aplikacijata, a i gi imam site simptomi za oviulacija. Pravev i testovi za ovulacija, si pokazaa pozitivni..Eve uste prodolzuvam da pravam testovi no veke site negativni..
Може да ти била покасна еден два дена. Може и дај Боже да се закачува некоја оплодена јајце клетка, па да не израдуваш тука со еден убав позитивен тест за две недели.
Zdravo devojki, dali nekoja piela Femibion 1 pred da ostani bremena, vo tek na planiranje bremenost. I dali ke mozi da spodelite iskustvo so niv
Фемибион се витамини. Содржат посебни витамини и минерали, потребни за раст и развој на бебе. Сум пиела ок се, никакво посебно искуство.
Здраво , не било лесно и доктор да се одбере за ивф, се мислевме Њу борн - др. Владимир Трајковски и Глигор Димитров од Систина...се надевам дека нема да се покаеме што го одбравме Владимир.
Здраво, извинете незнам дали прашањево е за тука ама ќе прашам, кај маж ми на спермокултура искочи дека ја има бактеријава escherichia coli, некој да пише искуство, уролог, терапија како оди ова кај машките? Пред неколку месеци имав спонтан, правевме неколку испитувања и ајде и спермокултура рекоа да испита и искочи ова сега