Здраво во вторникот бета 198 денес 622.7 не ме држеше место направив затоа што дури во среда сум на ехо, дали е во ред? Извинете ви досадувам ама од пусти страв не знам што да правам, додека не го видам на ехо не знам како ке издржам
Супер е, ќе мораш да се стрпиш уште две недели за ехо ако сакаш да видиш нешто убаво, со оваа бета ништо не се гледа. Ама супер расте бетата.
Ти благодарам ❤️ докторот ми рече дојди во среда ако и тогаш не се види ке издржам уште една недела битно да биде се во ред
Мислев кажа 19 дека ти била во вторникот, сега 198? Па и 198 е одлично за 9ти ден! И супер расте така што немаш простор за грижа. Доста се тешки овие 2 недели до ехо и се чинат како 2 месеци, но вреди кога ќе слушнеш срценце
Понекогаш имам грчеви и малку тоа ме плашу 198 беше и слика имам пуштено, чекањето ми е тешко ама ке морам да издржам кога се чека нешто времето побавно поминуват, ама ќе помине само да е се како што треба
Zdravo na site, mal updejt Imam pozitiven test, vtorata linija e bleda, 29 den od ciklus mi e. Voobicaeno dobivam redovno na 27 dena i se posomnevav deka sum bremena. Bi sakala da ve prasam sto mislite dali antibiotikot sto go piev bi mozel da napravi problem ? Po nasoka od doktorkata piev doksicilin i stavav vaginaleti Meliora zatoa sto imav nekolku infekcii na brisevite (bev na pregled prethodniot mesec , a apcinjata se pieni po zacnuvanje) Koi se slednite cekori, koga mozam da idam na ginekolog ? dali moze vednas ili treba da se cekaat nekolku dena
Супер бета, ама ќе причекаш за на ехо да видиш нешто убаво. Сега макс дали точка ќе се види. Нетрпеливост е , ама ќе причекаш малце. Нека ти е со среќа и да имаш најлесна бременост.
Javi se na ginekolog prashaj za apchinjata i za zakazuvanje na termin za eho. Prerano e da se vidi neshto na ultrazvuk podobro posle 6ta, 7ma nedela.
Душо знам, хормон на бременост е. Кога правеше тест? Тоа прашувам. Рано е да се види на толку, треба над 2000 да е хормонот, за да може точка да видиш.