„ @Aledarkali зошто не си побараш второ па и трето мислење од други доктори? не си прави вака јадови на душата отиди кај втор, трет па да знаеш на што си
Бет Во вторникот бета 198 червртокот 622 и денес 932 тоа било малку да беше ми рече над 1200 ќе имав надешматичен го пишав захариевски а кај захарија планирам да одам за второ мислење
Pobaraj vtoro mislenje sepak e golema rabota, se nadevam ke bide se okej ne gubi nadez. Krvaris li? Bidejki vonmaterichna obichno e propratena so krvarenje.
Вчера имав така скроз малку кафеав ама не цел ден, денес немам ништо само малку имам така болка ко за пред добивање ама не силна така на периоди е болката
@Aledarkali не знам како стоиш финансиски за да не чекаш до понеделник ако можеш уште веднаш да си побараш друго мислење во некоја од приватните.
Се јавив докторката ми закажа за понеделник ми рече да не паничам рана бременост е затоа така и дека бетата е добро ако била вонматерична ќе биле вредностите доста повисоки не знам зошто така кажа ама тоа е ќе чекам до понеделник
Неможам да чекам до понеделник одам на преглед да ме видат на ехо па ке ви пишам држете ми среќа докторот имат и доста добар апарат
Бев докторот ме виде на ехо она што се гледа издолжено било некоја пукнатина која не била опасна, плод сеуште не може да се види дека е рана бременост, матката е доста задебелена и во матката има доста крвни садови тие така излагале кога матката била спремна за бременост, за бета хцг ми рече дека било супер, е сега имам едно прашање колку е добро вака често да се гледам на ехо кај секој што ке појдам прегледуват вагинално, понеделник имам и кај друга докторка закажано
Докторот ми закажа за на 9 сеп тогаш ми рече мора да се види плод, ако и тогаш не се види можеме да се посомневаме на вонамтерична ама до тогаш не е сега јас во кого да вњеувам и во што да верувам не знам
Ти благодарам ќе се потрудам да не се секирам многу, ама се плашам и од многу гледање на ехо да не не е во ред и тоа