Јас така ги земав, ама консултирај се со доктор. Јас на своја рака ги земав што прочитав од тука, и таа од аптека така ми кажа 2x2.
Ако те буни количината не е многу, мислам дека и на самото пакување стои како препорачана доза 4 капсули на ден. Ај баш види. Јас ги земав 2х1 дека на своја рака и дека скапички
И јас ги земав мила, две таблетки сабајле и две навечер, вкупно четири. Тој месец кога ги пиев исто така почнав и со Кломифен, дека правев инсеминација, па дали ова беше добитна комбинација незнам, јас имав 3 фоликули и еве ме 5ти месец трудна. Јас мислам дека се ефикасни, супер што ти ги дале, нема да згрешиш. Ти ја посакувам целата среќа на свет!
Вие што на своја рака ги пиевте Ovunorm, мислевте дека немате овулација или? За што точно се? Некои хормонски апчиња се?
Инозитол се, има многу видови суплементи со инозитол, за подобрување на квалитетот на јајце клетките особено кај пцос и инсулинска резистенција ги препорачуваат.
Ме се хормонски. Јас на своја рака ги земав, многу ме болеше желудник од нив, ама кај сите различно. Кога му кажав на докторот дека пиев Овунорм и Инозитол ми кажа дека немам потреба да пијам, немам пцос.
Zdravo, Posle in vitro, napraviv pauza od 2 meseci. Sega pak pocnuvam so stimulacija. Da ne e rano? I, sto bi mi preporacale. Imam nizok amh. Blagodaram.
Jas kolki sto znam treba 6 meseci da pominat od edna do druga stimulacija, no sigurno si se konsultirala so ginekologot.Kolku godini imas i kolku ti e fsh i amh
Zdravo histeroskopija pravev vo privatna bolnica bolnica doktorot rece zivdovite na matkata se odlepeni ali za bremenost e potesko posle takva operacija