Zdravoo bi sakala da mi pomognete pred nekoe vreme imav genitalen herpes dali toa kje mi vlijae neshto na bremenosta na plodot...Znam deka najdobro e da se porodam so carski rez megjutoa se plasham dodeka se razviva plodot i sve toa...
Zdravo na site. Ako moze predlozete doktor od Remedika shto moze da se posveti na sledenje na ovulacija i drugi ispituvanja za bremenosta. Dr.Simonida e prezafatena i ne moze ni 5min da ostane so mene vo ordinacija Pijam klomifen vekje 2 meseci i bezuspesno. Ako znaete nekoja po dostapna doktorka bi vi bila blagodarna
Јас Кломифен пиев само 4 дена, ама за ивф, вие сигурно природно се обидувате. Многу некако ми дојде Кломифен 2 месеци.
Blagodaram, se nadevam Pa da, doktorkata se nadeva deka prirodno ke bide, na eho nabrzina ke videse folikuli i zadovolna bese deka se e vo red. No jas imam 36god. Bi sakala da znam povekje za sebe, bidejki partnerot e vo red
Др Афродита Стомнароска е душа човек, мн е темелна никогаш не брза, целосно све објаснува. Сестрами ја породи сега сум и јас кај неа. Следевме два месеца фоликули и вика ајде душо уште хсг да видиме како е.. И направив и одма останав бремена уште истиот месец со хсгто.
Оди кај Др.Петановски Ремедика мене он ми помогна. Испитувања мора да направиш немој да губиш време советувај се со Др и ке ти каже што се треба да направиш. Брисеви,хормони на 3ден добиено, Хсг и сл.
Fala ti mnogu ❤️ jas imam 36 god, zatoa mi e maka shto nemozam vednas da dobijam odgovor dali sum vo red
Не дека имаш проблем, ама подобро да си испиташ некои основни работи за да не губиш време. Пап, микробиолошки, хормони, торч и др.
Направи си пап, брисеви, испита си хормони, направи хсг. Сопругот има направено спермограм? Прочитав дека се' било во ред со него. Матичниве ништо не кажуваат, јас што прочитав од тука испитав.
Sakam se da proveram ama doktorkata odma se fati prvo da probam so klomifen...i taka vremeto mi se odoluzva fala ti ❤️
Генче кломифен не се дава пред да се испита проодност на јајцеводи, за да не се троши резервата за џабе, која на твои години може и да е помала (јас сум помала од тебе па пак имам помали резерви за старосната група). Според мене ти убаво размислуваш што сакаш да си провериш повеќе работи и се надевам ќе ги примениш советите од девојките погоре.
За почеток пап, брисеви, хормони, понатаму и хсг. Не знам како не ти кажала пап и брисеви да направиш.