1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Поддршка за сите оние што сакаат да забременат

Дискусија во 'Бременост' започната од bik23, 29 октомври 2010.

1. Viva995

Viva995 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2020
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    26
    Постојано ставам зелка, ама некако нема ефект, дење-ноќе сум со зелка...

2. Luna12345

Luna12345 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2021
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    27
    Здраво на сите, минатиот месец имав инсеминација (неуспешна). Овој месец, точно на 15 и 16 ден од циклус имав розев исцедок. Тестирав дома овулација и рез. беше негативен, според апликацијата би требало да ми е задутре (18-ти ден). Дали некоја од вас има слично искуство?

3. Luna12345

Luna12345 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2021
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    27
    Здраво на сите, минатиот месец имав инсеминација (неуспешна). Овој месец, точно на 15 и 16 ден од циклус имав розев исцедок. Тестирав дома овулација и рез. беше негативен, според апликацијата би требало да ми е задутре (18-ти ден). Дали некоја од вас има слично искуство?

4. Rozevata

Rozevata Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2024
    Пораки:
    300
    Допаѓања:
    600
    Да отидеш да видиш на ехо дали настанува овалуација, дали имаш фоликули?

Јас овој месец имав изоставена овалуација и добив втор пат, првиот пат само 2-3 дена слаба менструација, буквално линиичка... тоа ми го најави и докторката кога спомна дека воошто немам фоликули после првото добиено, и така испадна, добив втор пат кога требаше да ми ги мери после неколку дена.

Се случува од стрес, од хормонско апче... од се. Меѓутоа ова беше случајот кај мене, ехото ќе ти докаже дали си во овалуација.

Само полека и со позитивни мисли, што и да е ќе се среди. :)

На Luna12345 му/ѝ се допаѓа ова.