Поддршка за сите оние што сакаат да забременат

Дискусија во 'Бременост' започната од bik23, 29 октомври 2010.

1. babymaybe123

babymaybe123 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 април 2022
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    80
    Фала мила ама заврши како биохемиска во 5та недела.Се надевам сите ке се израдуваме и ке си дочекаме 2 цртки

На pikachu2 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. pikachu2

pikachu2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2015
    Пораки:
    433
    Допаѓања:
    1.058
    Ќе има следна можност набрзо ❤️
    Јас сум во 12 та недела со второ.
    Овој пат немав овулации или беа кратки па пробувавме неколку месеци,
    Со првото повеќе од пола година поради полицистични јајници.
    Си доаѓаат во свое време бебушите :sun:

На babymaybe123 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Hippo1

Hippo1 Нов член

Се зачлени на:
    Сабота
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    3
    Здраво на сите со полицистични јајници кои се обидуваат да забременат. Го споделувам ова бидејќи знам колку е тешко,ама никогаш да не губите надеж. Јас сум сопруг на жена со полицистични јајници кои се обидуваа за бременост 4 и пол години и имаа доста пречки за забременување. Имаме 33 години и двајцата. Последните 6 месеци користевме Фертилимин. Во тие 6 месеци не се појавија фоликули, па решивме да направиме пауза. Уште првиот месец таа доби за некој ден порано, што никогаш се немаше случено претходно. Истиот месец забремени по природен пат. Оваа година ни се роди нашата ќерка. Поздрав и се надевам дека оваа информација ќе помогне.

На babymaybe123, Minnak и Joanna28 им се допаѓа ова.
  4. IvannaR

IvannaR Активен член

Се зачлени на:
    5 декември 2023
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    1
    Zdravo zdravo devojki....

Na ginekolog mi otkrija tumur na lev jajnik... Imam opcija za vaganje so operacija na ginekologija vo Skopje ili laparaskopski vo plodnost... Nekoja iskustvo ili sovet kako e podobro da se spramvam so problemov... Izbezumena sum

I dali posle ova bi imala nekakov problem da ostanam bremena poso seuste ne sum ostvarena kako majka...

5. blackbeauty123

blackbeauty123 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 ноември 2014
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    1
    Здраво каде може фа ги најдам миоцистинн фертил, ми треваат за полицистични јајници, патем може да ми кажете и што ви помогнало да се справете со пцос и забременување