Здраво, ве молам за искуство со sure check,го направив вечерва требаше денес да добијам, дали е позитивен?
Селфклиар е поинтензивен, шанси нема тој да е негативен а овој позитивен. Провери преку крв, така ќе си најсигурна.
Воопшто не се сложувам! Јас после години неуспешни ин витра, со неа забременив! Баш не дава на памет терапија , се испитува детално. Презадоволна сум , малку лекари има како неа во нашата земја. Има многу сериозен профил, има работено во Newborn Clinic Баш не дава хормони, ако не мора Топла препорака за др Ирена Гошева
Тоа е твое искуство, јас споделив мое искуство. Тоа што ти не се сложуваш не го менува тоа дека мене ми направи проблем. Секој го фали докторот што му помогнал, мило ми е ти што си успеала
Еве еден мал тест доколку на некој му треба, цело време испитај инсулин испитај глукоза и двете се во нормала се во ред никој не бара дополнително ништо а после испага друго
Zdravo So maski faktor sme,toj pie imril I profertil po preporaka na urolog. Kaj mene ispitani se hormoni I amh vo red se osven proodnost na kanali nemam napravrno, prasanjeto e po greska imam kupeno profertil za zeni dali mozam da gi ispiam bez prethodna konsultacija so lekar
профертилот ги пиев јас кога бев во подготовка за ивф, витамини се, мислам дека немаш никаков зијан од нив.
Девојки хелоу. Месецов бев на кломифен . На 13 ден од циклус два фоликули беа 23мм. После тоа пиев естрофем бидејки ендометриум ми беше тенок. Денес ми е 29ти ден немам добиено. Обично добивам на 26ти на 27ми. Прашањето ми е , дали е можно од естрофемот да ми доцни ? Два теста беа негативни.
Да ..негативен...докторот ми вика дека можно е и доцна овулација а можно е и од Естрогенот....ама на доцна овулација...пак да не ми покаже тест на 31ви ден од циклус ?