1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Поддршка за сите оние што сакаат да забременат

Дискусија во 'Бременост' започната од bik23, 29 октомври 2010.

1. EarthFire

EarthFire Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2014
    Пораки:
    327
    Допаѓања:
    1.039
    Од сè што напиша, единствено би ти рекла да провериш трето мислење за матката и ендометриумот. Другото ич не личи загрижувачки.
    Ја препорачувам Симонида во Ремедика. Ќе ти каже реално, без да те насочува одма кон ивф. Некогаш треба само трпение, му треба време на нештото...не е секогаш најпаметно одма да се ставиш на силни процедури како ивф. За решливи проблеми ги праќаат одма на ивф, а ивф не е играчка, верувај.
    На крајот, има решенија и за матката и ендометриумот, доколку и на трето мислење ти потврдат дека нешто шкрипи таму. А има природни начини и суплементи за зголемување на бројноста на јајните резерви, итн, можеш да пребараш тука од членките. Младоста е на ваша страна!

Последна измена: 11 декември 2025 во 10:18
    На arwen93 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. arwen93

arwen93 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2017
    Пораки:
    784
    Допаѓања:
    1.077
    Мене па др. Димитров ми рече дека имам проблем со тубите а др. Трајковски ми рече да правам хистеро лапаро, го послушав др. Трајковски направив хистеро лапаро (не кај него) и останав уште следниот месец трудна по природен пат. Кај мене проблемот беше ендометриоза.
    Не дека го бранам докторот ама во денешницата се сексуално преносливите болести премногу распространети и со не користење заштита патат само жените, се создава хидросалпингс кој штети ако жената сака да остане трудна дури и по пат на ивф и мора во тој случај да се вадат тубите.

3. Nala1806

Nala1806 Активен член

Се зачлени на:
    8 јуни 2024
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    97
    Да секој со своето искуство :)