Да се разбира.. Пие профертил, скоро 3 месеци, држеше диета и ослабна 12 кг иако не беше дебел воопшто Не пие, не пуши(цигара нема пробано никогаш), точак му забранија и секако многу движење.
Од amazon од странство да ти донесе некој ако имаш близок. Цела кутија имав земено значително поевтино и поредовно тестирав. Тука се стварно скапи
Офф Офф не знам, немам кој.. дур да стигнат ќе помине може и месец два.. Србија да видам, не сум паметна
Жално е колку ни е се скапо. Ама ајде за ова ќе ризикувам сега ако немам потреба од второ инвитро Нормозооспермија... Предходниот беше крш
Кои хормони се испитуваа на трети ден од циклус? Ако не ви е тешко кој скоро испитувал да ми пише. Одамна не сум ги испитувала, а на приватно ке ги испитувам па да не испитувам што треба и што не. Може и во лична порака да ми пишите. Ви благодарам
На приватно е 1600 некаде 10 апчиња ,треба до среда да ги пиам 5 дена па ке видиме .Инаку пиам по 1 дневно
FSH, LH, GnRH, естроген, прогестерон, пролактин е добро да се испита исто и тестостерон. TSH( тироидните општо)не е репродуктивен, но влијае на репродуктивноста, но не е морално на трет ден да се испитува.
Jas od ali express si imam kupeno, i 3 bremenosti ostvareni so niv, od moe iskustvo, rabotat i mnogu eftini ispagjaa
Денес бев на ехо да ме види, уште не пукнал фоликул а тестот ко да беше позитивен вчера. Среда пак ќе одам во меѓу време ќе следам со тестовиве па ќе видиме. Она вика ќе тераме сефа природно со следење. Ивф не препорачува во следни 3 месеци, има надеж рече... Малце ми олесна да ви кажам