Поддршка за сите оние што сакаат да забременат

Дискусија во 'Бременост' започната од bik23, 29 октомври 2010.

1. LusySkyDiamonds

LusySkyDiamonds Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2013
    Пораки:
    784
    Допаѓања:
    824
    Срцки, јас сабајлево направив суре чек и покажа една црвена и една розева т.е побледа цртка. Да се радувам?

На Abeja, SimonaTino, vodolija123 и 2 други им се допаѓа ова.
  2. chache87

chache87 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 ноември 2013
    Пораки:
    425
    Допаѓања:
    312
    Да се радуваш и тоа како!!!! :) Честитки, ти посакувам најубава и најлесна бременост :inlove: :inlove: :inlove:

На LusySkyDiamonds му/ѝ се допаѓа ова.
  3. LusySkyDiamonds

Се зачлени на:
    28 февруари 2013
    Пораки:
    784
    Допаѓања:
    824
    Уште еден тест направив и исто ми покажа, леле девојчиња мои, ми се плаче од среќа. :dance: :party: Јас имам непроодни туби и се спремав за ин витро, дури и закажав кај Лазаревски, бидејќи сите ми рекоа нема шанси да останам природно бремена, ај леле :o

На SimonaTino, Lori-30, vodolija123 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. Enamena

Enamena Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2013
    Пораки:
    165
    Допаѓања:
    107
    Mnogu sum srekna za tebe :inlove: cestitki :* Inaku eve mene mi kasni 8 dena, be bolea gradite sega veke ne, sekogas e taka pred da dobijam a sega aber nemam |( veke neznam sto da mislam, dva testa napraviv pred 1 nedela i dvata negativni a tetkava nikade ja nema . Sto da pravam dlai da napravam uste eden test? Mozno li e prvite dva da pokazale pogresen rezultat? ve molam poiskusnite neka mi pomognat.

5. LusySkyDiamonds

Се зачлени на:
    28 февруари 2013
    Пораки:
    784
    Допаѓања:
    824
    Ајде дај Боже да си, оди во Авицена и направи преку крв, многу ти касни, преку прв најдобро ќе ти се покаже. ја ќе одам во понеделник

6. tincemajmunce

tincemajmunce Форумски идол

Се зачлени на:
    8 февруари 2014
    Пораки:
    2.341
    Допаѓања:
    28.355
    Јас мислам дека доколку постои бременост болката и отежнатоста во градите останува,а доколку ја снема мислам дека иде циклус.Така имам читано а и кај мене беше така.Се надевам дека грешам и дека кај тебе нема да биде така.Направи си уште еден тест ке видиш на што си барем.Доволно ти касни.Ти посакувам третиов тест да ти ја донесе најголемата радост.Двете црвени цртички.позз

А LusySkyDiamonds :inlove: :inlove: нека ти е со среќа,со лесно да си ја носиш бременоста и ти посакувам најубави труднички денови.А кога дедо Боже сака да ти даде нешто ти го дава кога најмалку очекуваш.Те дига од дното до небесата.позз и се најубаво

На LusySkyDiamonds му/ѝ се допаѓа ова.
  7. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    Најубаво да си направиш др тест и плус ако имаш сиптоми за бременост па тоа е тоа :)

8. wannaBeMomma

wannaBeMomma Форумски идол

Се зачлени на:
    15 декември 2013
    Пораки:
    8.128
    Допаѓања:
    40.344

Нема потреба за уште еден тест. И најбледата втора линија е ПОЗИТИВЕН тест.
    Честитки и имај лесна бременост! :)

9. Mamicka123

Mamicka123 Активен член

Се зачлени на:
    3 март 2014
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    4
    Честитки и од менеее се радувам кога слушам вакви вести...Ајде белки и јас ќе ве израдувам за брзо.... :*

10. Rusi

Rusi Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2013
    Пораки:
    374
    Допаѓања:
    325
    Честитки LusySkyDiamonds имај лесна бременост :inlove: :*

11. TIGARCE86

TIGARCE86 Популарен член

Се зачлени на:
    18 ноември 2012
    Пораки:
    1.441
    Допаѓања:
    2.598
    Честитки Нова Мамичке имај лесна и убава бременост и уживај незнаеш како поминуваат брзо месециве :D

12. Lori-30

Lori-30 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    1.108
    Допаѓања:
    709
    честитки мила, нека ти е со лесно бременоста...бас те читав пред некој ден дека се спремас за инвитро, ама ете нема да мора да го поминувас тој пат и многу ми е мило:))) јас исто се мислам ако не успеам месецов да правам и ја инфвитро засто веке нема фајде од чекање :inlove:

13. LusySkyDiamonds

Се зачлени на:
    28 февруари 2013
    Пораки:
    784
    Допаѓања:
    824
    Епа ете изгледа веќе се опуштивме, гледаме не бива природно и почнавме постапка, а во меѓувреме си се фатило. Немој да чекате, тоа го пишав некаде погоре, нема потреба од измачување, сега технологијата е толку далеку, се е можно, а башка бесплатно па зошто да се чека...Ајде ви посакувам на сите две цртки и позитивни мисли. :hug: :hug: :hug:

На wtff му/ѝ се допаѓа ова.
  14. SimonaTino

SimonaTino Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.735
    Допаѓања:
    1.575
    Ете гледаш...кога ќе се откажеш и опуштиш бебето само си доаѓа... :D
    Ај со лесно...честитики од се срце :*

15. wtff

wtff Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2014
    Пораки:
    445
    Допаѓања:
    533
    LusySkyDiamonds со лесно да си ја поминеш бременоста, те чекаме во Труднички муабети :D

16. chache87

chache87 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 ноември 2013
    Пораки:
    425
    Допаѓања:
    312
    Мене уште не ми дошла вештерката, требаше вчера... направив уште еден тест ама вчера попладнето и не знам што да мислам, изгледа си измислував дека гледам втора црта, изгледа од пуста желба :lol: Јас гледав, мм ми вика тебе ти се причинува. После пола час некаде се појави изразена розова црта но нели тестот не е валиден :doh: И така... ќе си чекам уште некој ден да видам што ќе биде... Имајте убав ден девојки, ве гушкам сите :hug: :hug:

17. Rusi

Rusi Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2013
    Пораки:
    374
    Допаѓања:
    325
    chache kako mozes da izdrzis a da ne go povtoris testot? I jas mislev deka sum luda deka mi se pricinuva vtorata crticka pa ete veke 16-ta nedela terame :lol: i na mojot prv test skoro nisto ne se gledase, epten bese bleda, pa stoev do prozor pa pod odreden agol da pagja svetlina za nesto da se primeti :D utredenta mislam deka go povtoriv testot(poveke nemozev da cekam) i pak bese mnogu bleda vtorata, ama se poznavase :inlove:
    Cekame da ne izraduvas so oficjalno pozitiven test :) :*

18. Glasna

Glasna Популарен член

Се зачлени на:
    24 мај 2012
    Пораки:
    1.047
    Допаѓања:
    2.180
    Mене ми мириса и те како на бебе :wasntme: ,направи уште еден тест денес :)

На Rusi му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Rusi

Rusi Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2013
    Пораки:
    374
    Допаѓања:
    325
    И јас сум за :) ајде прави тест да не почнеме петиција да ти собираме :D

20. chache87

chache87 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 ноември 2013
    Пораки:
    425
    Допаѓања:
    312
    Добро е што сум на работа иначе до сега сигурно ќе купев уште еден :) Вчера маж ми улава ме направи јас излагам на тераса на сонце го вртам лево десно да видам нешто, ми вика срамота е влегувај внатре сите комшии те гледаат. Добро што под лупа не го ставив, иако пробав со светилката на телефонот :lol: :rofl: :rofl: Не ме карајте, се мислев да направам пак, но со утринска утре или задутре, ама сега ми е многу страв да не ми се причинувало :worried: Ми го направивте денот девојки со оној мојот не можам да се разберам но вие ме сфаќате :* :* Иначе се живо прочитав на инт за тестови, сега можам и книга да напишам :lol: