Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Поддршка за сите оние што сакаат да забременат

Дискусија во 'Бременост' започната од bik23, 29 октомври 2010.

1. LusySkyDiamonds

LusySkyDiamonds Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2013
    Пораки:
    784
    Допаѓања:
    823
    Срцки, јас сабајлево направив суре чек и покажа една црвена и една розева т.е побледа цртка. Да се радувам?

На Abeja, SimonaTino, vodolija123 и 2 други им се допаѓа ова.
  2. chache87

chache87 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 ноември 2013
    Пораки:
    425
    Допаѓања:
    312
    Да се радуваш и тоа како!!!! :) Честитки, ти посакувам најубава и најлесна бременост :inlove: :inlove: :inlove:

На LusySkyDiamonds му/ѝ се допаѓа ова.
  3. LusySkyDiamonds

Се зачлени на:
    28 февруари 2013
    Пораки:
    784
    Допаѓања:
    823
    Уште еден тест направив и исто ми покажа, леле девојчиња мои, ми се плаче од среќа. :dance: :party: Јас имам непроодни туби и се спремав за ин витро, дури и закажав кај Лазаревски, бидејќи сите ми рекоа нема шанси да останам природно бремена, ај леле :o

На SimonaTino, Lori-30, vodolija123 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. Enamena

Enamena Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2013
    Пораки:
    165
    Допаѓања:
    107
    Mnogu sum srekna za tebe :inlove: cestitki :* Inaku eve mene mi kasni 8 dena, be bolea gradite sega veke ne, sekogas e taka pred da dobijam a sega aber nemam |( veke neznam sto da mislam, dva testa napraviv pred 1 nedela i dvata negativni a tetkava nikade ja nema . Sto da pravam dlai da napravam uste eden test? Mozno li e prvite dva da pokazale pogresen rezultat? ve molam poiskusnite neka mi pomognat.

5. LusySkyDiamonds

Се зачлени на:
    28 февруари 2013
    Пораки:
    784
    Допаѓања:
    823
    Ајде дај Боже да си, оди во Авицена и направи преку крв, многу ти касни, преку прв најдобро ќе ти се покаже. ја ќе одам во понеделник

6. tincemajmunce

tincemajmunce Форумски идол

Се зачлени на:
    8 февруари 2014
    Пораки:
    2.338
    Допаѓања:
    28.292
    Јас мислам дека доколку постои бременост болката и отежнатоста во градите останува,а доколку ја снема мислам дека иде циклус.Така имам читано а и кај мене беше така.Се надевам дека грешам и дека кај тебе нема да биде така.Направи си уште еден тест ке видиш на што си барем.Доволно ти касни.Ти посакувам третиов тест да ти ја донесе најголемата радост.Двете црвени цртички.позз

А LusySkyDiamonds :inlove: :inlove: нека ти е со среќа,со лесно да си ја носиш бременоста и ти посакувам најубави труднички денови.А кога дедо Боже сака да ти даде нешто ти го дава кога најмалку очекуваш.Те дига од дното до небесата.позз и се најубаво

На LusySkyDiamonds му/ѝ се допаѓа ова.
  7. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.880
    Најубаво да си направиш др тест и плус ако имаш сиптоми за бременост па тоа е тоа :)

8. wannaBeMomma

wannaBeMomma Форумски идол

Се зачлени на:
    15 декември 2013
    Пораки:
    8.125
    Допаѓања:
    40.336

Нема потреба за уште еден тест. И најбледата втора линија е ПОЗИТИВЕН тест.
    Честитки и имај лесна бременост! :)

9. Mamicka123

Mamicka123 Активен член

Се зачлени на:
    3 март 2014
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    4
    Честитки и од менеее се радувам кога слушам вакви вести...Ајде белки и јас ќе ве израдувам за брзо.... :*

10. Rusi

Rusi Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2013
    Пораки:
    374
    Допаѓања:
    325
    Честитки LusySkyDiamonds имај лесна бременост :inlove: :*

11. TIGARCE86

TIGARCE86 Популарен член

Се зачлени на:
    18 ноември 2012
    Пораки:
    1.441
    Допаѓања:
    2.598
    Честитки Нова Мамичке имај лесна и убава бременост и уживај незнаеш како поминуваат брзо месециве :D

12. Lori-30

Lori-30 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    1.108
    Допаѓања:
    709
    честитки мила, нека ти е со лесно бременоста...бас те читав пред некој ден дека се спремас за инвитро, ама ете нема да мора да го поминувас тој пат и многу ми е мило:))) јас исто се мислам ако не успеам месецов да правам и ја инфвитро засто веке нема фајде од чекање :inlove:

13. LusySkyDiamonds

Се зачлени на:
    28 февруари 2013
    Пораки:
    784
    Допаѓања:
    823
    Епа ете изгледа веќе се опуштивме, гледаме не бива природно и почнавме постапка, а во меѓувреме си се фатило. Немој да чекате, тоа го пишав некаде погоре, нема потреба од измачување, сега технологијата е толку далеку, се е можно, а башка бесплатно па зошто да се чека...Ајде ви посакувам на сите две цртки и позитивни мисли. :hug: :hug: :hug:

На wtff му/ѝ се допаѓа ова.
  14. SimonaTino

SimonaTino Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.735
    Допаѓања:
    1.575
    Ете гледаш...кога ќе се откажеш и опуштиш бебето само си доаѓа... :D
    Ај со лесно...честитики од се срце :*

15. wtff

wtff Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2014
    Пораки:
    445
    Допаѓања:
    533
    LusySkyDiamonds со лесно да си ја поминеш бременоста, те чекаме во Труднички муабети :D

16. chache87

chache87 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 ноември 2013
    Пораки:
    425
    Допаѓања:
    312
    Мене уште не ми дошла вештерката, требаше вчера... направив уште еден тест ама вчера попладнето и не знам што да мислам, изгледа си измислував дека гледам втора црта, изгледа од пуста желба :lol: Јас гледав, мм ми вика тебе ти се причинува. После пола час некаде се појави изразена розова црта но нели тестот не е валиден :doh: И така... ќе си чекам уште некој ден да видам што ќе биде... Имајте убав ден девојки, ве гушкам сите :hug: :hug:

17. Rusi

Rusi Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2013
    Пораки:
    374
    Допаѓања:
    325
    chache kako mozes da izdrzis a da ne go povtoris testot? I jas mislev deka sum luda deka mi se pricinuva vtorata crticka pa ete veke 16-ta nedela terame :lol: i na mojot prv test skoro nisto ne se gledase, epten bese bleda, pa stoev do prozor pa pod odreden agol da pagja svetlina za nesto da se primeti :D utredenta mislam deka go povtoriv testot(poveke nemozev da cekam) i pak bese mnogu bleda vtorata, ama se poznavase :inlove:
    Cekame da ne izraduvas so oficjalno pozitiven test :) :*

18. Glasna

Glasna Популарен член

Се зачлени на:
    24 мај 2012
    Пораки:
    1.047
    Допаѓања:
    2.180
    Mене ми мириса и те како на бебе :wasntme: ,направи уште еден тест денес :)

На Rusi му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Rusi

Rusi Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2013
    Пораки:
    374
    Допаѓања:
    325
    И јас сум за :) ајде прави тест да не почнеме петиција да ти собираме :D

20. chache87

chache87 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 ноември 2013
    Пораки:
    425
    Допаѓања:
    312
    Добро е што сум на работа иначе до сега сигурно ќе купев уште еден :) Вчера маж ми улава ме направи јас излагам на тераса на сонце го вртам лево десно да видам нешто, ми вика срамота е влегувај внатре сите комшии те гледаат. Добро што под лупа не го ставив, иако пробав со светилката на телефонот :lol: :rofl: :rofl: Не ме карајте, се мислев да направам пак, но со утринска утре или задутре, ама сега ми е многу страв да не ми се причинувало :worried: Ми го направивте денот девојки со оној мојот не можам да се разберам но вие ме сфаќате :* :* Иначе се живо прочитав на инт за тестови, сега можам и книга да напишам :lol: