Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Поддршка за сите оние што сакаат да забременат

Дискусија во 'Бременост' започната од bik23, 29 октомври 2010.

1. Zoza

Zoza Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    792
    Допаѓања:
    297
    мене претходниот месец ми дојде на 10-ти само еден ден и тоа никаква беше нит црвена нит кафена...арно ама на тест за бременост беше само една црта....денес НЕ треба да ми дојди ( се надевам) градиве не се допират болат премногу брадавиците наежени Боже сачувај...идење во вц на секој 10 мин а јадење...денес најомиленото јадење немав војла да го јадам ми се гади а после некоја мин пак ми се јаде...чуднооо...држете ми срека да НЕ МИ Дојде....

2. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    По симптомиве... не треба да добиеш! ;)

3. Eleonorastrumica

Eleonorastrumica Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2010
    Пораки:
    390
    Допаѓања:
    196
    добредојде во клубот

4. sweet.woman

sweet.woman Популарен член

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.226
    Допаѓања:
    745
    ајде нека е на арно да не добиеш......

5. Zaljubena111

Zaljubena111 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    2.087
    Допаѓања:
    1.647
    И јас сум за НЕ денеска, ајде најкасно утре.

6. kallias

kallias Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    3.782
    Допаѓања:
    6.985
    Девојки помагајте. Вчера цел ден се истурив од повраќање, а не ми беше ништо пред тоа, нити се осечам омалаксано као да ме фатил некој вирус или да че се разболувам ништо, се што изедам одма го повратам....ми се смачи :tmi: а денеска сум ок, ништо од повраќање и најнормално си јадам денес :o и си мислам да не е тоа што си чекам, а требаше да ми дојде вчера по правило ама уште ништо.....и си реков да не знае некоја од вас дали е тоа некој симптом на бременост што мене вчера ми се случи? :?:

7. sweet.woman

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.226
    Допаѓања:
    745
    и јас минатиот месец бев така повракав и сабалје и навечер и и кажав дури и на свекрвата и ми рече бремена си и јас си мислев така ама не излезе тоа добив.......ајде белки кај тебе ќе е за бременост

8. kuc

kuc Форумски идол

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    2.188
    Допаѓања:
    84.050
    тоа е еден од симптомите за бременост јас кога останав бремена прво по што сетив беше повраќање направи си тест за сигурно да знаеш дали си или не и среќно дај боже да си ако тоа си очекуваш поздрав

9. kallias

kallias Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    3.782
    Допаѓања:
    6.985
    Ох се трудам да не мислам воопшто околу тоа за да не се оптеретувам толку, си мислам дали да правам тест и велам да помине викендот ако за тоа време не добијам па понеделник здравје да направам еден тест... :worried:
    а не знам дали ми касни пошто немам редовна менструација, последен пат добив на 5 Февруари и сега не знам што да мислам, по правило требаше да ми дојде изминативе денови... :o
    и денес некако се чувствувам многу невообичаено, имам некои слаби болки во долниот дел од стомакот.....што знам , ај ќе почекам овие 2 дена па понеделник ќе купам тест друго не ми преостанува... :?:

10. Zaljubena111

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    2.087
    Допаѓања:
    1.647
    Еве веќе два дена ми доцни :?: , не знам дали е можно од тоа што сум настината и пиев лекови или пак ќе се пофалам со нешто ново, после ќе одам до аптека ќе купам тест, па ако не ми дојди до утре ќе го направам утре наутро, симтоми немам никакви освен што ми се гади но само пред спиење :?: :?: навистина не знам што може да е
    да надополнам вчера наутро имам само неколку капки крв на ѓаките

11. Nina24

Nina24 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    339
    ^ Ајде, утре да не израдуваш со убава вест. Да имаме нова трудничка на форумсково семејство! :*

12. Zaljubena111

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    2.087
    Допаѓања:
    1.647
    од твоја уста во божји уши, ќе бидам најнајсреќна :* :*

На ljubicicaa и Nina24 им се допаѓа ова.
  13. sweet.woman

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.226
    Допаѓања:
    745
    :inlove: :inlove: ајде заљубена да ти се оствари желбата ти посакувам се најубаво знам како е да си во исчекување :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

14. Zaljubena111

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    2.087
    Допаѓања:
    1.647
    Благодарам sweet.woman ти за кога си за НЕ

15. kallias

kallias Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    3.782
    Допаѓања:
    6.985
    Јас немам добра вест, сабајле добив ;(
    Здравје наредниот месец....

16. kiki3047

kiki3047 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 мај 2010
    Пораки:
    93
    Допаѓања:
    24
    И на мене ми дојде нити доцнење нити ништо,сега за дивно чудо добив на истиот датум а нон стоп порано ми идеше незнам веќе што да помислам и како да си помогнам...........

17. Zaljubena111

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    2.087
    Допаѓања:
    1.647
    Купив тест, но еден како не купив два :punch: а сум многу радознала па сакам да го направам сега, што ме советувате?

18. ljubicicaa

ljubicicaa Популарен член

Се зачлени на:
    14 декември 2010
    Пораки:
    1.540
    Допаѓања:
    559
    јас да сум на твое место ке го направам, зш ке пукнам од мислење до утре, а после ке си купам ако треба уште еден за да се осигурам :lol: ајде реши се па чекаме само убави вести :*

19. Zaljubena111

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    2.087
    Допаѓања:
    1.647

ете мојата љубопитност ме разочара, тестот е негативен ;( ;( ,а еве после половина час ми дојде :@ :@

20. sweet.woman

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.226
    Допаѓања:
    745
    на мене денеска ми заврши од утре натака со нови сили за зачнување па се надевам дека ќе фати