Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Поддршка за сите оние што сакаат да забременат

Дискусија во 'Бременост' започната од bik23, 29 октомври 2010.

1. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    19.580
    Допаѓања:
    104.217
    Не знам, искрено сум песимист. И многу сум болна, заглавена со бронхит, дури и не се бунев кога ми препишаа антибиотик, овој пат си ги пијам, па ако бидне нешто ќе мислиме после, очигледно од предвреме мислење еве кај дојдов, да не можам да се издишам. Си пијам и Амоксиклав и Бруфен и витамините барабар со нив, баба ми на 78 помалку лекови пие од мене, ама сеа што да праам, избор немам.

2. Lori-30

Lori-30 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    1.108
    Допаѓања:
    709
    Девојки , конечно и јас да се пофалам БРЕМЕНААА СУММММ :rofl: редно бесе и јас да се израдувам, не ми се верува :rofl: ПРЕСРЕќна сум :inlove: :inlove: :inlove:

На mynameislove, Umbrella22, Melinara и 24 други им се допаѓа ова.
  3. bebence456

bebence456 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2014
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    113
    :inlove: :inlove: :inlove: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: Иако не пишувам често нонстоп Ве следам, да знаеш Лори колку сум се израдувала исто како јас да сум видела две цртки Браво душо вредеше маката и трудот со лесно и со убаво да си ја износиш, ти го заслужуваш тоа.Откако се зачленив во форумов некако ми прирасна за срце кога ги прегледував темите само барав твое мислење и еве

На Lori-30 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    ^^Lori30, честитки од срце!! Многу ми е мило, you made my day :) Читаме низ што се' помина и што се' не направи.....Издржа и се исплатеше! Пред се' браво на издржливоста и силата со која поднесе се, и многу многу честитки. Уживај сега, опушти се, и чувај се :* :)

Посакувам сега да повлечеш нога за сите кои малку повеќе време се трудат за бебенце, да се префрлите вака една по една сите во труднички муабети :)

5. Rusi

Rusi Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2013
    Пораки:
    374
    Допаѓања:
    325
    Лори да ти честиам и тука (офицјалната честитка е во темата вештачко оплодување, знаеш дека таа тема само поради тебе ја отварав :) ) навистина заслужи и покажа што е храброст и истрајност.....бравооооо, честитки до среќните родители :* :* :*

6. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    19.580
    Допаѓања:
    104.217
    Епа Лори ми го направи денот, алал да ти е, браво! Со лесно да си го износиш и да се роди здраво, живо и весело, галено и пазено сигурно ќе биде. Ајде сите со ред во Труднички муабети да се затекнеме и да се испратиме ;)

7. vickyy90

vickyy90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.487
    Допаѓања:
    1.074
    Лориии мила со среќка нека е,со лесно да ја поминеш бременоста и да уживаш во неа :*

8. Libra88

Libra88 Популарен член

Се зачлени на:
    7 септември 2012
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    2.993

Конечно Лориииии... со лесно нека еееее :*

9. darcy

darcy Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2011
    Пораки:
    2.177
    Допаѓања:
    5.896
    Со среќа!!!

10. slimy

slimy Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2012
    Пораки:
    1.376
    Допаѓања:
    1.450
    лори дусо се слуци и твоето цудо ти реков кој цека доцека :rofl:
    трпението се исплакја све веривај ми :)
    имај убава и најлесна бременост :inlove:

11. Agrona

Agrona Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    1.713
    Lori многу се радувам за тебе со среќа мила и имај лесна бременост и чувај се. Ти посакувам се најубаво. :* :inlove: :clap: :$

12. Enamena

Enamena Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2013
    Пораки:
    165
    Допаѓања:
    107

Честитки,со лесно нека ти е :inlove:

13. SpangeBob

SpangeBob Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2014
    Пораки:
    690
    Допаѓања:
    1.267
    Честитки меше!!! Дај боже на сите да им се случи истото!!!

14. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.656
    Допаѓања:
    4.574
    Јас сум ко 13-то прасе тука , ама ве читам од време на време , и морам од душа да и честитам на Лори !! Да си знаеш дека ќе бидеш најдобрата мама на цел свет ! Честитки ! Да е живо и здраво и само да ја усреќува мама !

15. Lori-30

Lori-30 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    1.108
    Допаѓања:
    709
    Девојки пријателки, едно големо благодарам за сите честитки и убави зелби, благодарам сто сите овие месеци бевте тука да ме охрабрите, и да ми дадете утеха тогас кога се разочарував и мислев дека за мене непостои ваква среќа, ФАЛА ви за се! Пресреќна сум и сакам да порачам на сите сто чекаат долго да не очајуваат засто Бог одлага ама НЕ заборава! Ке бидеме сите мами само некој порано некој покасно, а Бог знае само зосто!
    Ви посакувам се најубаво на сите и морам да признаам дека многу феминки ме изненадија, оти ми се непознати а сепак ги прателе моите постови и сочувствувале со мене кога ми било теско , а сега ја делат заедно со мене мојата радост:) :$ Ви благодарам од срце и ве сакам сите :inlove: :inlove: :inlove:

На Momichka, green.eyes, ddevojce и 13 други им се допаѓа ова.
  16. TIGARCE86

TIGARCE86 Популарен член

Се зачлени на:
    18 ноември 2012
    Пораки:
    1.441
    Допаѓања:
    2.598
    Лори Мила моја незнаеш колку се израдував кога видов и од среќа пуштив некоја солзичка :$ секогаш ти викав дека ќе биде и бидна ама,и ти ми беше многу храбра силна,полна надеж и сето тоа ти се исплатеше бидејќи наскоро ќе станеш мама од тоа нема поубаво нешто на светов и се вреди за тоа, ти честитам на бременоста со лесно и убаво да си ја поминеш и те очекуваме веќе да се префрлиш во труднички муабети доста ти беше на оваа тема :inlove: :inlove: :inlove:

17. Lori-30

Lori-30 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    1.108
    Допаѓања:
    709
    Морам пак да ви писам...сите знаете колку долго сум на форумов и колку долго имав иста мака, и верувам дека сите искрено се радувате со мене, го чувствувам тоа :inlove: и мислам дека сум пример и мотив за оние како мене, за упорните и храбрите успехот е неизбезен, запомнете го ова! ја секојпат кога губев надез си мислев на Слими и Дјул, колку они лелекаа и се мачеа и успеаа и си велев во себе и јас ќе успеам така! ...и ете успеав :D Не се предавајте, ајде на сите ви посакувам побргу две цртки, јас ке бидам секогас тука за совет, Ви благодарам и Ве гускам сите :hug: :hug: :hug: :inlove: :inlove: :inlove:

На ddevojce, vickyy90, duffi и 3 други им се допаѓа ова.
  18. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.880
    Лелееее мила ме израдува стварно :* честитки од срце,ете дојде моментот :* уживај со мешко.

19. SimonaTino

SimonaTino Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.735
    Допаѓања:
    1.575
    Честитки од се срце!!!
    Со лесно да си ја износиш бременоста и да ја почувствуваш радоста на новиот живот
    Ти посакувам се најдобро
    Бог е голем и ова е најдобар благослов

20. Vennera.aa

Vennera.aa Популарен член

Се зачлени на:
    30 април 2014
    Пораки:
    1.188
    Допаѓања:
    7.590
    Здраво девојки јас со уште едно разочарување и покрај тоа што бев максимално опуштена овој месец, па ни тест за бременост не направив пред датумот за добивање но ете ја вештерката ме изненади повторно за ден порано, како и минатаиот месец што ми подрани исто за ден, денес ми нема крај на разочарувањето еве се направија веќе четири месеци неуспешно обидување од кои три месеци пијам фолна како и спирулина, тензијата само ми расте и веќе сериозно почнувам да размислувам дека нешто не е како што треба, ве молам за мислење дали треба да почнеме со испитувања или да се стрпиме уште некој месец, многу ми е тешко и страшно ми треба вашата подршка :(
    Lori-30 честитки и имај убава и лесна бременост :*