Поддршка за сите оние што сакаат да забременат

Дискусија во 'Бременост' започната од bik23, 29 октомври 2010.

1. izaaaaa

izaaaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    15 ноември 2010
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    46

Cestitki Bozica i ke ni kazuvas kako ke ti bide sega ponataka pozzz :*

[mod-kirilica:22uhu6lk][/mod-kirilica:22uhu6lk]

На Bozica1980 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. infinity

infinity Истакнат член

Се зачлени на:
    18 март 2011
    Пораки:
    115
    Допаѓања:
    30
    yas,јас имав царски и миомектомија истовремено,мојот доктор ми препораЧа следна бременост после две години ако спакам да рагам природно а ако сакам цр мози и несто порано но не помалку од 1 година,операцијата нема да биде преЧка за забременуванје позз и со срека ;)

3. tara83

tara83 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 мај 2010
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    69
    :inlove: ЧЕСТИТКИ ОД МЕНЕ :inlove:
    :* ТИ ПОСАКУВАМ УБАВА И ЛЕСНА БРЕМЕНОСТ :*

4. yes

yes Истакнат член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    67
    Допаѓања:
    18
    Благодарам

5. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.281
    Допаѓања:
    260.894
    Искрено да ви кажам уште сум малку збунета....тестов не го фрлив за да проверам од време на време дека сеуште се две цртички :tmi: Во сабота сум на доктор па се надевам на се најдобро!
    Благодарам за убавите зборови и на сите да ви се врати што поскоро :*

На Nina24 и Hipica им се допаѓа ова.
  6. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.230
    Допаѓања:
    67.739
    Божица честитки и од мене :) Со среќа нека ви е, а форумов си доби уште една мамичка :*

На izaaaaa, nana2112 и Bozica1980 им се допаѓа ова.
  7. ljubicicaa

ljubicicaa Популарен член

Се зачлени на:
    14 декември 2010
    Пораки:
    1.540
    Допаѓања:
    559
    :rofl: :* честитки идна мамичке :inlove:

8. Azzura

Azzura Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2011
    Пораки:
    184
    Допаѓања:
    150
    БЕБЕ, БЕБЕЕЕЕЕЕЕЕ...СО СРЕЌА, ЛЕЛЕ КАКВИ РАДОСТИИИИ :inlove: :inlove: :inlove:

На maca22 и Bozica1980 им се допаѓа ова.
  9. infinity

infinity Истакнат член

Се зачлени на:
    18 март 2011
    Пораки:
    115
    Допаѓања:
    30
    Честитки боЖица ти посакувам долга и лесна бременост :rofl:

10. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Леле супер уште една трудница на форумов, дај Боже само нека се редат се повеќе и повеќе, на сите ви ја пуштам сета среќа за што поскоро да ви се појават две цртички. Сигурна сум дека ќе бидете најдобрите мамички. Божица сите се радуваме за тебе... :*

На Bozica1980, lejdiii и nana2112 им се допаѓа ова.
  11. sweet.woman

sweet.woman Популарен член

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.226
    Допаѓања:
    745
    :^) жени на мене нешто ми е нејасно па затоа да ве прашам вас..........нели имавме односи со мажулето и сврши во мене и бев подигната на перница под задникот и нозете си ги потпрев на ѕид и се избришав и имаше малку смерма што е нормално нели тоа јасно ми е..... :^) :^) и така со нозете нагоре бев околу 20 до 25 минути и потоа си легнав нормално на грб и по некои 5 мин осеќав како се влажнам и зимам се бришам со тоалет не ми стоеше како сперма и така имаше на два пати по малку !!!!!!! ;) ;) е сега не ми е јасно дали е тоа нешто од мене (дали е нормално така да истекува нешто) или е спермата?

На lejdiii му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Zaljubena111

Zaljubena111 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    2.087
    Допаѓања:
    1.647
    Свеетче па нормално е да истекува спермата, не може цела да остане во нас, баш и мене така ми се случило мислам дека тоа можеби е твојата сперма-мое мислење :* :*

13. sweet.woman

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.226
    Допаѓања:
    745
    знам оти истекува нешто ама кога мажулето го извади пенисот се избришав и имаше малку сперма ама тоа незнам не ми изгледаше како сперма како лигава течност беше.........а можда е што малку покасно е истекло дај нека каже уште некоја што е останала бремена (јас што оти останував бремена не знам како се случи по што тогаш не бев толку опсседната)

На lejdiii му/ѝ се допаѓа ова.
  14. ljubicicaa

ljubicicaa Популарен член

Се зачлени на:
    14 декември 2010
    Пораки:
    1.540
    Допаѓања:
    559
    јас досега не сум била бремена но од тоа што имам читано, нормално е да истече спермата после тоа, малку по малку или наеднаш.но сигурно останува нешто и внатре ;)
    ви го препорачувам овој филм гледајте го ке видите како се борат сперматозоидите внатре, мн е интересен :lol:
    The Mating Habits of the Earthbound Human
    :*

15. swet-roses

swet-roses Истакнат член

Се зачлени на:
    21 ноември 2010
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    6

мислам дека ке ти даде да пиеш кломифен тоа се апчиња за стимулирање на овулација се пијат од третиот ден на менструација пет дена и потоа пак одиш на гинеколог те гледа на вагинални ехо колку е пораснат фоликулот.ти кажувам од искуство бидејки јас ги пиев тие апчиња три месеци ама не останав бремена и се откажав и не сакам веке да се малтретирам со апчиња и доктори. ти сепак пробај види можеби кај тебе ке има некаков ефект мислам дека се пијат три до шест месеци. поззззззз и со срека

и на мене после однос ми истекува цела сперма и нозе дигам и перница ставам лезам по пола саат не станувам некогаш дури право на спиење ама и лежејки ми истекува а ако не сабајле кога станам и кога одам во веце ми истекува........ не знам дали треба така или пак нешто до мене е :( :( :( :( :o :o

16. sweet.woman

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.226
    Допаѓања:
    745
    на мене не ми истекува цела сперма кога ќе завршиме работа има само малку што е нормално ама не ми е јасно што е тоа одпосле на мене не ми стое како сперма.........ај нека се јават поискусните кои веќе се мамички или се бремени за да ми кажат

17. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Женчиња, нормално е да истекува после односите.
    Мене веднаш ми истекуваше спермата од вагината, затоа ги кревав нозете, правев т.н свеќа и бев во таа положба пола час па и повеќе. На тој начин спермата се задржуваше внатре. Потоа право ќе си легнев (не станував да се туширам, туку тоа го правев следното утро). И нормално, кога сабајлето ќе станев од мене излегуваше спермата која претходната вечер се беше задржала во мене, едноставно како река да ми истекуваше од вагината.
    Така да, не грижете се, сето ова е нормално.

18. sweet.woman

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.226
    Допаѓања:
    745
    блонд јас погоре имам објаснето и јас ги кревам нозете откако мажулето ќе го извади пенисот се бришам и има малку сперма и знам тоа е нормално и така со кренати нозе сум околу 25 мин и потоа право легнувам и после 5 мин осеќам влажнење и се бришам ама не ми изгледа како сперма тоа и не е во големи количини се избришав еднаш и после некое време пак осетив влажнење и пак се избришав ама незнам дали е од спермата или нешто од мене сепак не е во големи количини малку е

19. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Најверојатно е спермата или пак твоето природно навлажнување во вагината. Ама, значи најверојатно е дека тоа е спермата, бидејќи секако цела не излегува веднаш, туку се цеди.

20. sweet.woman

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.226
    Допаѓања:
    745
    епа нормално ли е одма откако ќе се спуштам од кренати нозе и легнам да се влажнам по малку