Mила исто и јас ти предлагам,ако веќе се сте направиле.Антиспермални анитела,на имунологија ќе се изначекаш за резултат-и дали и ќе добиеш,во авицена се 1200 а ремедика 800 или 1000.Само незнам каков материјал треба ,крв,сперма...?Консултирај ме мене ако ти треба уште нешто,пошто јас се што правев се прави и ако не можеш да забремениш,па ќе ти помогнам и упатам колку можам.Доста форуми изначитав така да повели.
Mene i na soprugot mi gi prepisija ovie doksicilun i vibramicin zaradi toa sto ima bakterija ureaplazma..znaci ovie apcinja moze samo so voda da gi pieme....?
Devojki jas uste nemam dobieno .. vcera mnogu me bolese leviot jajnik i gradite no eve denes nisto nema samo sum mnogu umorna i mi se spie ... Neznam dali da pravam test ili uste da cekam
Мене аптекарката ми даде многу убав совет кога ги купував. Никако млеко и млечни производи. Никако магнезиум (а јас го пиев ) и никако било какви минерали. Јас престанав и витамини да пијам од страв. Ова посебно во првите часови од пиењето. И многу течности да се пијат додека се пие терапијата. Значи пијте многу вода! Колку треба да испиеш? Една доза е 5 апчиња.
Ne ni znam veke i jas koga treba da mi dojde .. dobivam na 35,40,45 dena denes mi e 38 den racunajki od plodnite dena denes 15 den od poslednoto tesce sto go napraviv za plodni denovi
Доксициклините не треба да се пијат на гладно, може да предизвикаат гадење и повраќање, бидејќи се многу јаки антибиотици.
bokace jas bi si rekla "mecka strav, mene ne strav" i ke go napravam testot, i da e negativen, prvo si malku pod stres, a posle veke ti se osloboduvaat mislite dali si ili ne si bremena. Barem nema da mu ja mislis. Pozdrav i so srekja da zavlecis noga ako e pozitivno
Mi dojde mi projde ali denes se custvuvam mn bezpomosno,kako sto vi kazav dobiv otkaz I vcera svekrvami mi vika pobaraj si na drugo mesto rabota I onaka ne se znae koga ke si bremena, I sega em ke izigravam kukna pomosnicka I ke trpam ponizuvanje. M ke sedam po cel den doma I na kraj ke sum bez pari,ako me prasate sto ki kaza na ova mazmi ke dodadam, ubavo ti rekla deka treba da rabotis (( a u nasa drzava mn lesno se naoga rabota ((
Јас вибрамицин пиев два пати дневно ама нормално најадено Девојки мене ми дојде вчера мензис ама доста оскуден е , едно време малце ке протечи после ке го снема. Сакам да испитам утре хормони имам упат за на Гак, мислите ок ке е пошто многу малце течи, како да ми е 5ти ден а не 2ри Овоа нешто од хистероскопијата се има пореметено
Dali ti se ima sluceno ova i predhodno da imas oskudna menstruacija ako si nemala moze da se raboti za rana bremenost ... Mene me bolat jajnicite i gradite kako topka da custvuvam i kako sekoj moment deka mi stignala vesterkata .. ako sum bremena veke neka bide pozitiven testov ili pak neka dobijam ova e izmacuvanje do nemaj kade
Ајде бокаце прави тест и повлечи нога Ракче - што и се мислиш на свекрва ти?! Батали ја - со прост народ нема да се разбереш - само ќе се нервираш. Невестуле - не можеш да се консултираш со гинекологот како да постапиш? јас сепак мислам дека можеш да направиш
па што знам ми рекоа седум дена 2 по едно ..само треба да чекам за да ми дојде па да почнам да ги пијам нем случајно у мегувреме да сум останала бремена....
девојки работи ли за викенди лабораторијата на Гак? А дали имате сознанија дали работи Биохемија таа лабораторија негде прочитав дека работела цело време ама викам пак да си прашам
Неможам во систина ми е кај михајло поповик идам кај да го барам сега за викенди инаку ова хормони да испитам ми побара ендокринологот ама и неа кај да ја најдам сега јас ке идам ке испитам па шо биди нека биди, и така на повекето хормони нема оноа фази, што значи можи било кога да се испитаат. бокаче ајде прави тест чекамеее