Проблеми со зачнувањето феминки рацеве ми треперат додека го пишувам ова, само што направив тест ТРУДНА СУМ
Проблеми со зачнувањето иииииииииииииииии суперрррррррррррррррррррррррррррррр имаме идна мамичкааааа јупиииииииииииииииии
Проблеми со зачнувањето ^ честитки ciribiribela многу ми е мило и целата се наежав кога го прочитав твојот пост, се надевам и мене ќе ме снајде тоа во брзо време
Проблеми со зачнувањето Не се секирајте душички , што е ваше ќе си дојде, јас чекав и дочекав, само опуштено, ве сакам ситеееееее
Проблеми со зачнувањето ЧECTITKI цирибирибела,баш ми е мило за тебе,се најубаво,лесно да го носиш..POZZZZZZZZ
Проблеми со зачнувањето честитки до идната мама ај на наса глава побрзооо јас незнам докорот ми рече имам големи санси да сум бремена овој месец ама мене градите поцнаа да ме болат усте сега сигурна сум дека ке ми дојде па може ли да сум дај бозе а градите ми се тврди како пред добивање а треба да добијам најкасно 20овој месец збунема сум и времето ме убива
Проблеми со зачнувањето јухуууууу ајде нека е со лесно (така се вика кај нас извини ако грешам) многу ми е мило ти посакувам се најдобро од срце
Проблеми со зачнувањето Немој така , стресот и нервозата можат само полошо да ти направат, јас сум жив доказ кога не се надеваш и кога не очекуваш , тогаш ќе се случи. Едноставно бев кренала раце и си викав кога бидне , тогаш. Без плачење, дозволи само да се случи без напор
Проблеми со зачнувањето уф незнам не сум тој тип а и многу ми е досадно мас ми по цел ден на работа јас сама ке си дојде од работа нормално уморен и тоа е немам никој др далеко сум мажена и тука немам никој нема ни на кој да кажам сама се а мас ми ми вели ај ти јака си ке издржис него неможам
Проблеми со зачнувањето kiki3047 знам како ти е и јас сум мазена надвор од МК, сега не знам тоцно кај си ти.ама знам како е да си далеку од родители, брака, сестри , другарки.... Ние до пред 2 месеци се пазевме со мазот ми да не останам бремена, но еве ова е втор месец да пробуваме за бебе знаци треба да не добијам мегу 16 до 19 месецов. А пред два месеци си мислев ах бебе правење е "плукини залепи" ама не било така...но надезта последна умира. колку време се обидувас ти да забремениc? pozdrav
Проблеми со зачнувањето скоро 7 месеци и ти бас ме разбирас како ми е уствари да бидес странец тежко е некој кој си еблизу ке си оди до мајка му ке си се изнатажи или ке си каже полесно ке биде ание на кој јас немозам на свекрвами да и кажам се јесте имамме фер и коректен однос но сепак не ми е како мајка ми или другарка или било кој друг
Проблеми со зачнувањето Девојки и јас сум далеку од моите родители. Во иста држава сме, ама што фајде кога сме далеку една од друга?! Сепак ме теши фактот што се слушаме неколку пати во денот. Така да, слободно испразнете си се овде на некој на ЛП, стекнете некое виртуелно пријателство или бидете во контакт често со другарки ( еве вака виртуелно кога веќе сте далеку од старото дома), па така олеснувајте си се. Јас понекогаш така правам со моите другарки.. Сори за офф топик.
Проблеми со зачнувањето ај барем ти се слусас јас ретко се слушам сепак скапо е и за да се јавис понекогаш спреку скѕпе а за другарките со сите или на фб или преку скѕпе мсн тоа ме одржува сепак и тоа виртуелно пријателство многу значи
Проблеми со зачнувањето pa sega barem tehnologijta e napred skype ti e besplaten telefon.....inaku jas sum Germanija...a ti?sakav da ti kazam deka bebeto ke si dojdi koga ne ocekuvas samo nemoj da se optovaruvas.....