Поддршка за сите оние што сакаат да забременат

Дискусија во 'Бременост' започната од bik23, 29 октомври 2010.

1. zagrizena123

zagrizena123 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2011
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    4
    А извини така stevemila ке може ли да ми кажеш какво е кога правиш хцг барем од околу да ми опишеш...

2. stevemila

stevemila Форумски идол

Се зачлени на:
    23 март 2011
    Пораки:
    5.633
    Допаѓања:
    41.538
    mila mnogu boli,ti stavaat odozdole vnatre direktno vo kanalite edni dolgi cevcinja,i ti pustaa tecnost edna zolta so spric,niz cevcinjata.Istovremeno,odozgore sestrata te gleda na rengen,mnogu boli ako vednas pomine tecnosta niz kanalite toa znaci deka se proodni,mene prviot pat se vrati tecnosta no vtoriot pomina i bese mnogu bolno.Ama veke naviknav tuku sto me pravea laparaskopija secena sum na 2 mesta an stomavot,taka da ke izdrzime se za bebce,ti posakuvam sreka

3. sweet.woman

sweet.woman Популарен член

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.226
    Допаѓања:
    745
    беше ли на киретажа или самиот плод си излезе со крварење.........скоро исти како мојот случај се заплашувам да не ме снајде и мене исто ;( ;( ;( ти открија ли зошто дошло до спонтан?

4. infinity

infinity Истакнат член

Се зачлени на:
    18 март 2011
    Пораки:
    115
    Допаѓања:
    30
    воопШто да не ми се секирате Штом моЖело еднаШ да се заЧни ке моЖи повторно ,без нервози само :lol: :lol: :lol:

5. sweet.woman

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.226
    Допаѓања:
    745
    и јас имав надеж си велев штом еднаш останав значи можам да останам бремена повторно ама ова сега што го прочитав ме плаши си викам да не е и на мене исто леле не дај боже ајде поскоро да останам бремена

6. stevemila

stevemila Форумски идол

Се зачлени на:
    23 март 2011
    Пораки:
    5.633
    Допаѓања:
    41.538
    swett woman ne bev na kiritaza samo mi padna plodceto z sbese mnogu malo,do den denes ne znaat od so doslo do abortus toa e sudbina,

[mod-kirilica:gsov5tbg][/mod-kirilica:gsov5tbg]

7. bubence123

bubence123 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2011
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Здраво феминки јас сум нова на форумов и редовно ве следам ме интересира да прашам кога најрано може на гинеколог да утврдат бременост.Јас бев вчера на гинеколог и ми рече докторот дека нема ништо(последна менструација ми беше на 11 март),ама се нервирам овај мој доктор ништо не сака да објасни уффф, а еве веќе 4 месеци се обидуваме ама ништо :(

8. Eleonorastrumica

Eleonorastrumica Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2010
    Пораки:
    390
    Допаѓања:
    196
    Мојот гиниколог професионален како твојот ми откри после 3 недели од кога ми доцнеше,а јас имав купено три тест и си ги направив дома уште кога ми доцнеше еден ден само и ми излегоа позитивни,а гиникологот не можеше да утврди бременост,така да ако мислиш оти си бремена купи си тест направи си со прва мокрача и ако излезе позитивен значи си бремена

9. ljubicicaa

ljubicicaa Популарен член

Се зачлени на:
    14 декември 2010
    Пораки:
    1.540
    Допаѓања:
    559
    би сакала кај сите да биде позитивно ;)
    а шо не си го смените докторот ???одете кај некој со кој ке можиш за се да си напрајш муабет???? ;)

На sweet.woman му/ѝ се допаѓа ова.
  10. sabatini

sabatini Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2011
    Пораки:
    489
    Допаѓања:
    437

еи срцуш еве и ние сите сакаме да биде кај сите позитивно и да видиме 2 цртки веке ..... :) :) :) а предлогот за докторот тие совршен и јас ке го направам истото овие денови ке пробам да си најдам некој супер доктор :) има да го испитам од крај до крај :lol:

11. sweet.woman

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.226
    Допаѓања:
    745
    :?: леле феминки држете ми среќа денеска и утре најмногу сум во неизвесност постојано му се молам на господ да не добијам да сум останала бремена си правам разни филмови де среќни де на разочарување уф се надевам на позитивно ќе е :?: :?:

На pandelka и kiki3047 им се допаѓа ова.
  12. Zaljubena111

Zaljubena111 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    2.087
    Допаѓања:
    1.647
    sweet не ти држам среќа туку ти ја пуштам среќата ај нека биде позитивен, Господе ние веруваме во тебе а и свеет верува. :* :* :* :* :*

На nana2112 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. sweet.woman

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.226
    Допаѓања:
    745
    фала ти залубена нека ти е на помош и тебе господ.многу ми е потребен сега во овие моменти

На nana2112 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. infinity

infinity Истакнат член

Се зачлени на:
    18 март 2011
    Пораки:
    115
    Допаѓања:
    30
    sweet woman земај тест и да ни се фалиШ со // :lol: :lol: :lol:

15. sweet.woman

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.226
    Допаѓања:
    745
    ми остана уште еден тест и несакам да го искористам пред време како минатиот пат и добив разочарување затоа сега сакам да си почекам ......а да имав два можеби ќе го искористев..едвај чекам да поминат тие денови да дознам на што сум

16. sabatini

sabatini Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2011
    Пораки:
    489
    Допаѓања:
    437

Ајде срцуш не само со ти ја држам срекичката туку и ти ја пуштам и да си видиш = цртки веке..............сега пробај да не мислиш на тоа за побрзо да ти помине времето...... :) :) ;)

На sweet.woman му/ѝ се допаѓа ова.
  17. sweet.woman

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.226
    Допаѓања:
    745
    фала душо ќе те послушам ај нека биде се ок да бидам најсреќна :rofl:

18. sabatini

sabatini Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2011
    Пораки:
    489
    Допаѓања:
    437
    Знам sweet.woman дека ке бидеш најсрекна и да ми се усрекиш да даде господ ......Па после тебе очекувам и јас нешто да се надеваме дека ке излезе нешто ама се трудам сега да не се замарам за ништо да си уживам и на крај памет да не помислувам на тоа........ајде ајдееееееееее само нека им се покажуваат две цртки ....ве гушкам сите феминки мои

На nana2112 и sweet.woman им се допаѓа ова.
  19. sweet.woman

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.226
    Допаѓања:
    745
    срц само нека даде господ леле колку ке се :rofl: :rofl: :D :D радувам.......да уживај си ти и без тоа не ти бил планот за сега па до кај септември белким ќе има нешто и кај тебе

На sabatini му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Tiffani

Tiffani Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2011
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    4
    Бог нека ја благослови секоја исчекувателка во изобилство.И јас сум една од нив.Веке сум мамичка на едно прекрасно синце,но за второ некако не ни оди.
    Со срека на сите!!!

На nana2112 и sweet.woman им се допаѓа ова.