Поддршка за сите оние што сакаат да забременат

Дискусија во 'Бременост' започната од bik23, 29 октомври 2010.

1. sabatini

sabatini Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2011
    Пораки:
    489
    Допаѓања:
    437

ауууууууу чул те господ од твоја уста во божју уши :) :) :) епа ние си почнавме да си работеме на тоа де па сега ке видиме како ке оди дај боже да биди побрзо многу сакам и со тоа да се усрекам па да си бидеме целосно семејство нели така оди тоа :) :) :) многу срека на сите кои чекаат да станат мамици

2. sweet.woman

sweet.woman Популарен член

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.226
    Допаѓања:
    745
    барем си го почуствувала мајчинството епа сега кога тогаш ќе ти даде господ и друго а кога немаш ни едно малце е потешко.....сабатини можеби кај тебе од прва ќе фати :lol: :lol: :lol: со среќа на сите

На sabatini му/ѝ се допаѓа ова.
  3. sabatini

sabatini Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2011
    Пораки:
    489
    Допаѓања:
    437

Колку само позитива ми даваш да знаеш хахахха може па ке сум една од тие срекниците кои факаат од прва хахахаха лелеле многу сакаммммм

4. lubenicka

lubenicka Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2011
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    18
    Ајде срцки, ви посакувам мнооооогу мноооогууу среќа на сите кои посакувате мали слатки суштества, да ви даде Господ да го почуствувате тоа прекрасно чуство. Еве јас уште една недела полнам 4 месеци и чуството е неопишливо убаво кога знаеш дека во тебе има човечки живот :l: :l: :l: :inlove: Ве поздравувам и многу среќа на сите идни мамички

На sabatini, sweet.woman, nana2112 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. sweet.woman

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.226
    Допаѓања:
    745
    ајде чул те господ

6. sabatini

sabatini Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2011
    Пораки:
    489
    Допаѓања:
    437

Аииии ајде ајде од твоја уста во божји ушии.... :) ;)

7. elena1347

elena1347 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    4
    вака нешто прочитав нешто не, ама вооглавно видов мн разочарани девојки кои сакаат да останат бремени :( јас не сум мн компетентна да одговарам и да ви давам некој совети, но ке ви дадам еден пример.
    мојот братучет со некогова жена беа во брак и секако сеуште се :) но цели 5 години не можеа да имаат дете, и секој месец разоцарување, но за да биде уште поголемо разочарувањето беа сосема здрави и никаков проблем за да таа забремени :( после првата година веке ни двацата не ги препознавав, и како сто годините поминаа тие се изгубија со времето, со болката, веке не беа истите не се смееа, дури имаше време кога поцнав да го мразам братучед ми затоа што ние бевме премногу блиски, за да нашиот однос наеднас се сруши. подоцна сватив дека дека ние сеусте го имаме истиот однос, само сто нивните срца не знаеа тоа да го покажат... и што се случи? веке 5та година тотално се откажаа од помислата дека некогаш таа ке остане бремена, почнаа да шетаат летово отидоа дури на три дестинации на одмор, тотално опуштени, ми кажуваше таа, вика имавме секс а јас не мислев на тоа дали ке останам бремена, туку мислев на тоа да ми биде убав сексот :) и секако после летото месецот на нејзе и казни, и јаа и викам срце земи направи тест, секако почнува да плаче и вика те молам немој, сека кога се откжав повторно да се навракам на тоа и да се разочарувам, и тоаа.. после два дена направи тест и со да види бремена :D и така сега останаа уште два месеци кога ке се роди најоцекуваниот мој внук :D сакам само уште нешто да ви кажам на сите. уживајте во сексот, сто би рекла братучетка ми на сите вас, опуштете се и не мислете секојпат кога имате секс дали сега ке се фати и ке останеме бремени. :) позз до сите

На lubenicka и nana2112 им се допаѓа ова.
  8. sabatini

sabatini Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2011
    Пораки:
    489
    Допаѓања:
    437
    ние додека имаме секс не мислиме само на тоа се препустаме во тоа како и секоја двојка која ужива во секс ама никако неможеш да ја скриеш онаа желба која потајно ја поскауваш.....кога имаме секс ние не си викаме во паметот да се фати да се фати ајде бебе ајде бебе ама после тоа кога се приближуваат деновите до наредниот циклус тајно си посакуваме да не ни дојди и да се изненадиме....ама тоа е тоа си се мачиме самите себеси и кога ке ни дојде се разочаруваме....па тоа е тоа жени сме и тоа си остануваме 24 часа на ден.......(кога ке се мажиш тое е првото нешто кое го посакуваш)
    п.с си остануваме со желбата секој месец....

На nana2112 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Tiffani

Tiffani Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2011
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    4
    Најважно од се е да сме отпуштени и да не правиме бебинја туку да си се гушкаме и сакаме со нашите мажинја,а бебчето само по себе ке си дојде.А,ако мислиме оти од целата ситуација крајната цел е бебе,тогаш навистина тешко оди,зашто не сме отпуштени целосно,правиме нешто само заради бебе,а тоа не е благословено.
    Затоа само отпуштено и со вера дека и ние се наогаме во Божиот список и го чекаме нашиот ред да бидеме благословени :inlove: :inlove: :inlove:

На sweet.woman му/ѝ се допаѓа ова.
  10. sabatini

sabatini Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2011
    Пораки:
    489
    Допаѓања:
    437
    истото го кажав и јас дека ние сме си опуштени и си се мазиме и гушкаме со нашите мажулиња и со господ напред сите си очекуваме принова кога ке биде ке биде само да си продолжи љубовта мегу нас да не почнеме да губиме контакт со нашите мажи понесени од желбата за некои работи да си ја изгубиме нежноста и романтиката во бракот

11. Zaljubena111

Zaljubena111 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    2.087
    Допаѓања:
    1.647
    sweet.woman што се случи? се надевам на позитивен одговор :*

12. sabatini

sabatini Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2011
    Пораки:
    489
    Допаѓања:
    437

eиии леле навистина weet.woman што бидна?????? и јас искрено од се срце се надевам на најпозитивен одговор...... ;)

13. infinity

infinity Истакнат член

Се зачлени на:
    18 март 2011
    Пораки:
    115
    Допаѓања:
    30
    mi mirisa na trudnoooooooo :lol: :lol: :lol: :lol:

14. sweet.woman

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.226
    Допаѓања:
    745
    женички мои ќутејте се трудам колку што можам да не мислам на тоа и затоа малку поретко го посетувам форумов.....сеуште немам добиено ако не добијам утре ќе направам тест не се издржува така...господе дај ми да се израдувам

На lubenicka, sabatini, pandelka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. pandelka

pandelka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.562
    Допаѓања:
    7.372
    Девојки замислете што ми се случи вчера.Околу 5 и нешто прокрварев,ама она кафеаво и премногу малку , беше неккао како ципа, од тогаш немам ништо...но она што ме плаши е тоа дека ми беше 21-ви ден од циклус , нешто што никогаш не ми се случило, треба дури на 11-ти да ми дојде, дали може некоја нешто да ми каже....ви благодариме
    п.с. sweet woman ти стегам палци за да си станеш мамичка..:* :*

16. sweet.woman

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.226
    Допаѓања:
    745
    фала душо од твоја уста во божји ајде нека биде овој пат да ги видам повторно двете цртички....а тв стварно незнам што може да е

17. sabatini

sabatini Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2011
    Пораки:
    489
    Допаѓања:
    437

ајде ајде сонцееее израдувај неееее :) :) :) ти ја пракам сета срекаааа

18. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Ajде, ајде, те чекаме во клубот на идни мамички :*

19. Eleonorastrumica

Eleonorastrumica Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2010
    Пораки:
    390
    Допаѓања:
    196
    Ајде со Бог напред па утре да се радуваш

20. pandelka

pandelka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.562
    Допаѓања:
    7.372
    Девојки вчера пак прокрварев и пак беше премногу малку и беше кафеаво...не ми е јасно што ми е ,треба недела или понеделник да добијам( а сакам да не ми дојде, сакам // :lol: )...дали и се има случено на некоја ова..ве молам одговорете ми...