1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Поддршка за сите оние што сакаат да забременат

Дискусија во 'Бременост' започната од bik23, 29 октомври 2010.

1. sabatini

sabatini Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2011
    Пораки:
    489
    Допаѓања:
    437

ајде па можеби ке се израдуваш и тииии ;) лелелеееее ајде мамички мое најубавкиииии многу сум срекна заради вас аиииииииии гушкам вееее

На pandelka му/ѝ се допаѓа ова.
  2. pandelka

pandelka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.562
    Допаѓања:
    7.372
    Чул те Бог...сите да си исчекаме :D

На sabatini му/ѝ се допаѓа ова.
  3. sweet.woman

sweet.woman Популарен член

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.226
    Допаѓања:
    745
    какво беше тоа крварење кафено како што почнува и како што ни завршува менструацијата ли? или нешто како рѓа?
    фала елеонора

4. ljubicicaa

ljubicicaa Популарен член

Се зачлени на:
    14 декември 2010
    Пораки:
    1.540
    Допаѓања:
    560
    замислете колку би било убаво, сите кои очекуваме две чртички, тоа да ни се оствари баш овај месец :D
    и одма тогаш закажуваме една средба да си прославиме заедно а шо велите? ;) :rofl:

5. sabatini

sabatini Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2011
    Пораки:
    489
    Допаѓања:
    437

леле сонце златно од твоја уста во божји уши дај боже да е така лелеле какв а средба ке имаме ;) :) аииии многу сакам ..... :lol:

6. sabatini

sabatini Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2011
    Пораки:
    489
    Допаѓања:
    437
    ајде ајде ке биде се сите ке си исчекаме само на кој кога ке лелеле јас едвај чекам...... :lol:

7. ljubicicaa

Се зачлени на:
    14 декември 2010
    Пораки:
    1.540
    Допаѓања:
    560
    :rofl: :rofl:

8. sweet.woman

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.226
    Допаѓања:
    745
    јас сабалје добив две цртички ама едната мн бледа па затоа додека не ми каже докторот дека се е во ред нема мн да се радувам да не биде како првиот пат........сестрами ми донесе уште еден тест од аптеката па за некој ден ако не прокрварам нешто пак ќе направам

На Nina24 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    Леле ама ми е кеиф за тебе, ај да не ти честитам ко што викаш ти предвреме, ама мислам дека биднала работата :*

10. Zaljubena111

Zaljubena111 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    2.087
    Допаѓања:
    1.648
    sweet.woman ајде чекаме потврда и од гинеколог па да славиме :* :*

11. sweet.woman

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.226
    Допаѓања:
    745
    чирибелче
    срц така минатиот пат кога отидов на доктор ми кажа бремена си честито ово она ама пак ќе дојдеш следната недела и следната ми вика лоша бременост нема срцева реакција плодот не се развива колку што треба досега требало да биде поголем и ништо на крајот...а тестот беше се во ред две црти и двете со иста боја ама незнам што беше проблемот затоа сега имам малку страв и за едно 2-3 недели ако не добијам залубенка одам на доктор..........а да ви кажам што ми се случи од некни си лежам така на креветот и му се молам на господ и му велам да ми даде некој знак ако сум бремена и си набројував некој работи тоа да се случи тоа и се така нешто и си кажувам ако треба цвеќето од прозор нека падне кое е во долг цреп(саксија) и утредента т.е вчера надворешната врата сум ја оставила отворена несакајќи и мачето да ми влезе внатре и кога идам јас што ќе видам цвеќето на под ламинатот лом земја и почнав да се нервирам од мачето зошто така ми направи си велев нема да ти давам повеќе да јадеш и после кога ми текна како му се молев на господа за знак се покајав што се нервирав од мачето си кажав нека е на арно и сабалјево направив тест две црти се израдував малку се надевам дека и секој ден се повеќе се радувам нека е се во ред со бременоста....мн му благодарам на господ бог што ми ги ислуша молбите :inlove:

На tinkerbelll, missperfect и Eleonorastrumica им се допаѓа ова.
  12. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    Не мисли на тоа што се случило минатиот пат, ќе даде господ сега да е се во ред, само со добра мисла, ја имаш нашата поддршка ( моја и на керка ми што ја чекам) . Јас што се не поминав на почетокот на бременоста, ама само со јака воља , верба во себе и во бога се е ок :*

На missperfect му/ѝ се допаѓа ова.
  13. sweet.woman

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.226
    Допаѓања:
    745
    и јас гледам да бидаМ со позитивна мисла и со господ напред верувам дека овој пат се ќе биде во ред

14. sabatini

sabatini Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2011
    Пораки:
    489
    Допаѓања:
    437

лелелелелелл со убавооо ајде срце мое личноооо израдувај ми се веке редно е :D и јас се радувам за тебеееее еи тоа многуууу се надевам дека на крајот на овој месец и мене нешто слично да ме снајде..... :) а ако не недај боже па за 3 недели си одам за македонија со мажулето па знаете како е релакс и све е туто комплето па можеби тамуууу ке биде нешто........A TEBE MILA TI JA PRAKAM SETA SREKA NA OVOJ SVET....... :* :* :*

На sweet.woman му/ѝ се допаѓа ова.
  15. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Бледа или потемна-исто е. Значи има бременост. Не мисли на претходниот пат, тогаш не било во ред, сега ќе биде.
    Честитки...

На sweet.woman и sabatini им се допаѓа ова.
  16. ljubicicaa

Се зачлени на:
    14 декември 2010
    Пораки:
    1.540
    Допаѓања:
    560
    ајде бидете само насмеани и позитивни, во наредниот период да не слушнам песимизам, и негативно размилсување :) ова е наредба ;) :lol:
    само насмевка и позитивни мисли, па ке се радуваме заедно :*

Прикачени фајлови:

• 1.gif
      1.gif
      Големина на фајлот:
      60,9 KB
      Прегледи:
      172
    • 2.gif
      2.gif
      Големина на фајлот:
      77,4 KB
      Прегледи:
      172
    На sweet.woman и sabatini им се допаѓа ова.
  17. Eleonorastrumica

Eleonorastrumica Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2010
    Пораки:
    390
    Допаѓања:
    196
    Ајде нека е честито сигурно има бременост и со лесно да си ја износеш

18. viki-nikolovska

viki-nikolovska Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2011
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    16
    здраво мене ме немаше одамна па еве сега да ви пишам мои мили феминки.Јас во неделата требаше да добијам ама еве уште не сум добила,а не ни сакам нели.Купив денес тест ама ќе го правам утре сабајле.......многу ми е страв да не се разочарам пак....држете ми срека па ке ви пишам утре.

19. sweet.woman

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.226
    Допаѓања:
    745
    срц а до сега ти има ли доцнето толку време.......ајде да бидеме заедно мамички па можда некогаш и сваќи :D :D :D ајде со господ напред утре да имаш позитивни резултати :inlove:

20. izaaaaa

izaaaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    15 ноември 2010
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    46
    sweet.women ти посакувам се најдобро и се што сакаш ќе биде не се секирај господ нека биде со тебе и се надевам дека сите ке станеме мамички еден ден се надевам и кај мене побргу ке биде ;) поззз и известувајне за се ние сме со тебе до крај бацкам те :* :* :*