1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Поддршка за сите оние што сакаат да забременат

Дискусија во 'Бременост' започната од bik23, 29 октомври 2010.

1. sabatini

sabatini Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2011
    Пораки:
    489
    Допаѓања:
    437

многу праввилно написано ....секогаш ке сме тука за сите од почеток до крај :lol: :lol: :lol: гушки мои млада мами и млади дами

На izaaaaa му/ѝ се допаѓа ова.
  2. swet-roses

swet-roses Истакнат член

Се зачлени на:
    21 ноември 2010
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    6
    ајде sweet.women со срека нека ти е со лесно да си ја износисиш бременоста и не мисли на тоа што поминало овој пат ке биде подобро. ајде дрзете ми срека и на мене и јас нетреба да добијам до утре ама кој знае имам јаки болки во јајниците и на бришење на тоалетот забележав бледа розева крв сигурно ке ми дојде.аман бре луге зошто е толку тешко секој месец разочарување еве веке година помина а од двете црти ни трага ни глас. ;( ;( ;( ;(

3. sabatini

sabatini Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2011
    Пораки:
    489
    Допаѓања:
    437

Хејјј хејјјј те молам без разочарувања........сонце ке дојде и нашиот ред верувај........само храбро напред пред се ние сме жени толку нежни а сепак ги изджуваме и најтешките работи...........ке биде и нашето немој да ми се разочаруваш.........вие сте ми единствената поткрепа затоа и по цел ден седам на фемина несакам и јас да се разочарувам.............само храбро напред ;)

4. viki-nikolovska

viki-nikolovska Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2011
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    16
    па не само еднаш,ама сега ми се лошеше неколку дена и еднаш дури и повратив нешто жолто па ке видам утре.Поздрав мила па се читкаме утре.

5. sabatini

sabatini Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2011
    Пораки:
    489
    Допаѓања:
    437

Ајде утре чекаме позитивен одговор и огромна радост ;) ;) ;)

6. missperfect

missperfect Истакнат член

Се зачлени на:
    17 декември 2010
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    60
    Честитики и од мене за новите мамички,ви посакувам лесна бременост и да си уживате во неа.Ви посакувам се најубаво и се разбира да ја делите вашата среќа на форумов :) Пишувајте заедно да се радуваме.Поздравче :hug: :hug: :inlove:

7. sweet.woman

sweet.woman Популарен член

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.226
    Допаѓања:
    745
    срц па да не се измачуваш дали ќе добиеш или не напрај тест и јас така сакав сеуте да чекам ама си викам што ќе мислам секој ден дали ќе добијам денес си направив тест... напрај си да знаеш на што си дали има нешто или ќе добеш ајде со среќа :* :* :* :* бацки на сите што ме подржувате едвај чекам да ве известувам за убави работи

На sabatini и Eleonorastrumica им се допаѓа ова.
  8. sabatini

sabatini Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2011
    Пораки:
    489
    Допаѓања:
    437

Абре срцко а каде на друго место би биле ...па затоа е е и форумов ............леле многу се радувам за тебе а на тебе денеска тестот сто го правесе sweet.woman изненандувацки ли е???? ма многу ве сакам сите мои феминки и мамицки нови :lol: :lol: :lol:
    големи поздрави од васата разоцарана фемника сабатини ...... :*

9. sweet.woman

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.226
    Допаѓања:
    745
    срц јас денес не сум правела тест повторно здравје во понеделник или вторник........а зошто си ми ти разочарана? :inlove:

10. sabatini

sabatini Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2011
    Пораки:
    489
    Допаѓања:
    437
    sweet.woman.....извини сонце мило јас погрешка сум прочитала за тестот нешто нервоза ме тепа грозна надвор од колосек сум ..........неможам да ви објаснам од што мие нервозата (изгледа станав на лева нога ) неможам ни кафето да си го испијам на мира неможам ни да го мириснам чудо пошто сум кафе манијак...... :D чуствата ми се испомешани и ми се плаче на секои 3 минути........и најдебелиот крај го изеде мажулето мое ни криво ни дужно ;( ;( ;( извините за офф топикот малку.....ве гушкам сите а од тебе мило очекувам најубави вестииииии ;)

На sweet.woman му/ѝ се допаѓа ова.
  11. viki-nikolovska

viki-nikolovska Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2011
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    16
    Да мои Феминки.....БРЕМЕНА СУМ........не знаете срцево ќе ми излета од гради од срека,цела вечер не сум заспала и во 4 го направив тестот и оп позитивен,ви посакувам на сите сто побрзо да ја почуствувате ваквата среќа.Ве бакнувам ситеее.

На femina11, joelle, ciribiribela и 10 други им се допаѓа ова.
  12. pandelka

pandelka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.562
    Допаѓања:
    7.372
    Ајде мамичке со среќа и со лес да ти...со близначиња ...не с е секирај, мора да имаме верба дека се ќе е во ред иначе не одиме напред, да заборавиме лошо искуство Господ е голем верувај во него.....
    п.с Пијам еден чај за шлајм од една жена што ми го даде и тој чај ме чистел долу, а иначе ми е како крај на циклус....така да немам некоја верба овој месец дека нешто ке е кај мене..

13. pandelka

pandelka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.562
    Допаѓања:
    7.372
    Со среќа и со лес и тебе...ти посакувам да имаш лесна бременост , а после неа да си најдобрата мамичка на цел свет.. :*

14. sweet.woman

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.226
    Допаѓања:
    745
    со среќа срц со лесно нека ти е :rofl: :rofl: прекрасно е чувството нели? :clap: :clap:

15. sabatini

sabatini Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2011
    Пораки:
    489
    Допаѓања:
    437

Со срека срцко да си имаш лесна бременост и да си уживаш во неа.......можам само да замислам колку е убаво чуството...... :rofl: :rofl: :rofl:

16. ljubicicaa

ljubicicaa Популарен член

Се зачлени на:
    14 декември 2010
    Пораки:
    1.540
    Допаѓања:
    560
    леллелелел честито да си имаш лесна бременост :* :* :rofl: :rofl:

мене денес ми дојде, ама некако ми е чудна, :?: немам многу, потемна мие, абе незнам како да објаснам чудна мие :lol: стомакот мн ми е подуен, се осекам катастрофа :( ајде нека ми заврши па трк до кај др да видими шо е работата ;)

17. bibip

bibip Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2011
    Пораки:
    191
    Допаѓања:
    101
    ЧЕСТИТКи и со лесно ,да си имаш нај-нај срекна бременост

На mon4i91 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. tara83

tara83 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 мај 2010
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    69
    :* Честитки од мене :*
    ТИ ПОСАКУВАМ УБАВА И ЛЕСНА БРЕМЕНОСТ!

П.С. некако интуитивно ми изгледа дека пролетта ќе ни донесе убави новости на форумов, еве веќе две трудници овој месец!
    " Кога нешто искрено се сака целата вселена ќе скова заговор тоа да се оствари " - а наше е само ИСКРЕНО ДА САКАМЕ!
    :* :* :*

19. mon4i91

mon4i91 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 април 2011
    Пораки:
    97
    Допаѓања:
    101
    ви честитам на сите што забременивте а на тие што сеуште не се, а очекуваат, искрена подршка од мене... јас сум гоооолем обозавател на деца и мнг сакам свое ама децко вели дека уште ни е рано за тоа,не сме обезбедени... едвај чекам :rofl:

20. Eleonorastrumica

Eleonorastrumica Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2010
    Пораки:
    390
    Допаѓања:
    196
    Честито нека е и со лесно да си ја износиш :*