Nevestulceee cestitkiii imaj si najubava bremenost, eve eden motiv poveke od sledniot mesec I jas da odam na inseminacija
конечно една позитивна и радосна вест овде ајде со среќа невестуле радувај се се најубаво бацки моли се за нас овде
bond girl не ли ги следевте dokрај фоликулите можеби овулација имаш пред да ти дојде следна менструација. пробај и за време на менструација да имате односи не се знае кога ќе фати
Jupiiiii jeeee super nevestuleeee! Ti posakuvam lesna i ubava bremenost! Sega zavleci noga za nas Jas vcera sabajleto stanav rano,rano so kokoskite bozemski test da pravam. Otidov do kupatilo...i pretpostavuvate neli? Ama, bar testot mi sto nov, ne go otvoriv ovoj mesec imam uste edna sansa, pa ke vidime. Mora da se soberat sili, nema predavanje
барем не си се разочарала од тестот. си дознала навреме. ајде можеби затоа останал следниот пат да го искористиш и да биде позитивен
Еј што убава вест, само што се запишав на форумов и веднаш оп, нај убавата вест, ова е сигурно убав знак сите една по една, а можеби и по две и три ке се запишеме во темите за бременост. Честитки мила, имај си нај убава бременост, со лесно нека ти е, уживај си.
Nevestulceee cestitkiii imaj si najubava bremenost, eve eden motiv poveke od sledniot mesec I jas da odam na inseminacija
Dobredojde Bong Girl,i jas se nadevam ke ima dve crticki naskoro kaj tebe,mene i site nas sto sme vo ocekuvanje.Mene pred tri meseci koga prv pat probavme so mm mi se cinese deka gi imam site mozni simptomi i bev 99% sigurna deka sum bremena,no na kraj izleze sprotivnoto,potocna menstruacija nemav dobieno kako toj mesec.Od togas sfativ deka psihata e opasna,moze lesno da ne prelaze od pregolema zelba za nesto.Taka da sovet za site,sto poladna glava toa podobro.Iako vo praksa nekako tesko ide...
Честитки невестуле баш ме израдува и ме мотивира. Јас наредната недела ќе правам инсеминација па се надевам дека исто така ќе биде успешна. Некој совет да ми дадеш?
мили велиме да имаме преку ден два секс за подобра сперма ама видете овде го пишува спротивното пожелно било да се има секој ден една недела пред овулација.. http://tvoebebe.com/sekojdnevni-seksualni-odnosi-pomagaat-za-plodnosta-kaj-mazite
Паровите со релативно нормални параметри на спермата е пожелно да имаат сексуални односи секојдневно во текот на една седмица пред овулацијата, за да ги зголемат шансите за бременост. Сепак тоа е индивидуално, зависи од квалитетот на спермата.
Мене доктор ми кажа да имаме преку еден ден, а не секој. Се е релативно ко ке земеш. Кај некој од еднаш фаќа, некој ќе се мачи, некој ќе има ефект, преку еден ден, некој секој ден, некој од прва, некој од десета...
Аспирин, не е аналгин. Бокаче мислам дека имаше 60 дена од еден до друг циклус, мислам дека затоа сака да испровоцира нормален циклус.
Veke vcera se napiv aspirin od 100 i eve probi ubavo Vcera mnogu malku temno kafeavo tecese zatoa i se napiv za ubavo da se olesnam