Феминчиња мои еве и јас ке се пријавам сега за NE доагање на 26 април па се надеваме дека ке ви се придружам брзо во клубот на млади мамички........ ако не тука е мај конечно македонија па таму малку релакс 2 недели па можеби ке се вратам со уште поубави вести.....ве бакнувам и гушкам дами мои
еххехе и јас со доаѓањето на мај очекувам доаѓање на убави вести, на две чртички овај месец ме изненади "тетками"дури и порано некако ми дојде кисченца за сите
Честитки за сите нови трудници-идни мамички,се надевам дека и јас еден ден ке се израдувам со две цртички
срц ајде да не добиеш јас сабалјево направив уште еден тест имаше две цртички и двете беа со иста боја сега се молам се да биде во ред со бременоста и плодчето да се развива како што треба
јееееее браво срцко баш мие мило за тебе. се ке биде во ред немој да се секираш.....сега ти останува само да ми уживаш во бременоста се надевам дека и јас до крајот на април ке ве изненадам со убава вест....
се надевам свеетче, а ти сега да ми се пазиш и мазиш , сви четири во вис и за ништо да не се секираш само мисли си на бебчето
бравоо незнајш колку ми е мило за тебе sweet woman ти посакувам најлесна бременост и не се секирај се ќе биде како треба овај пат мене ми дојде ама нема везе ќе биде другиот пат поззззз
фала ви на сите срцки што ме подржувате и јас имам голема надеж дека се ќе биде во ред овој пат.. едвај чекам да отидам на доктор ајде нека помине брзо тоа времето
веќе и не знам зошто пишувам на темава, која надеж остана во мене . Па веќе и последните капки протекоа,се е против мене, сила и надеж-па веќе одамна ги нема. Само солзите ми останаа.Колку ми е тешко а си велев дека баш овој месец нема да ми дојди, па велев НЕ на 13, таа уште на 12 дојде . Веќе не пишувам на темава, немам сили
Луѓе, ве читам постојано и сакам да ви кажам да не се оптеретувате со помислата дека сакате да останете бремена, со сила убавина не бидува! Колку повеќе мислете на тоа што го посакувате се помалку имате шанси да се оствари истото. Тоа е научно докажано така и нема потреба од мисли, нервози, секирации, се што е ваше ќе си дојде, се во определено време, ма колку и да сакате да ја избрзувате работата секогаш нешто ќе ви се попречува, верувајте тоа е 1000% така и не може нкој ништо против тоа чудо. Затоа мој совет, бидете секогаш насмеани, среќни, мислете само на убави нешта, не се оптеретувајте со мисли што ќе биде, како и кога ќе биде??? NE!!!!!!!!!! Уживајте го секој ден како да ви е последен и секогаш главата горе, кога најмалку очекувате тогаш ќе ви се насмевне и вам среќата Ве бакнувам сите без разлика кои сте и што сте
Нема откажување ама никако!!!!!!! Надежта никогаш, ама никогаш не умира! Нема плачење, нема разочарување, само биди силна. Ние сме со тебе, затоа сме тука. Здравје наредниот месец повеке ке се фрлите на работа и ке биде. Што не биднало па ова ли, ич да не се секираш. Гинекологот мој ми вика ееее со сифилис останувале бремени и супер бебиња раѓале, а не па некоја кој нема никаков проблем, да не може да остане бремена и да роди. Така да да не ми се нервираш воопшто. за тебе! Свитче честитки и од мене!!! Да си имаш најубава и најлесна бременост!! Заљубена и останатите кои чекаат што поскоро да си бидат срекни ко Свит.
Се мислев дали да напишам пост,ама бидејќи читам многу разочарани девојки кои се здрави се решив да напишам па можда малку по оптимистички ќе бидаат расположени.Јас мислев дека кога ќе дојде време за бременост ќе ми треба 100%помош од модерната медицина,репродуктивните органи ми се каша попара,едниот јајник ми е изваден,на другиот ми е отстранет огромен тумор а имав и фибром на матката. А испадна скроз различно од тоа што сум била убедена,останав бремена без воопшто и да се трудиме,не ни знаев дека сум бремена до 11недела и тоа случајно отидов на лекар дека ме болеше стомак,значи ако јас со толку проблеми со репродуктивните органи,останав без проблем бремена тогаш вие останатие што немате вакви проблеми само опуштете се и се ќе биде добро,ќе се израдувате. На сите идни мамички им посакувам лесна бременост,а на оние кои се во исчекување побрзо да се израдуваат.