Ви благодарам премногу и сите да си исчекате не едно туку по две наеднаш ...морам да одам порано за ако нешто пак не е во ред НЕ ДАЈ БОЖЕ, да не завршам со операција, од тоа чекање и изгубив еден јајцевод...само заради тоа...а моментално сум изгубена , незнам кај одам и што правам, ...ве бакнувам и ви испраќам благослов на сите што сакате на никоја да не и дојде едно 9 месеци...
срц и јас првиот пат бев отидена мн рано и џабе беше затоа сега планирам д аодам покасно ако биде се во ред......нека ти е со среќа срц се најубаво......ама толку рано плодот сеуште нема добиено срцева реакција ќе ти кажат повторно да одеш следната недела нема да ти кажат којзнае какви вести барем јас така мислам ајде да не известуваш чекаме добри вести
Душичке јас првиот пат ко отидов, гинекологот ми рече дека после 35 дена плодот веќе се гледал, а тогаш ко добив болки ми беше 35 ден, и не можеа да го видат, ми го видоа дури во 6-та недела кога веќе имаше срцева акција, незнам што да правам ти барем знаеш како копка од внатре...ама ајде Господ е голем -Ќе биде ...
е да срц и јас едвај чекам да отидам на гинеколог ама си велам ај нека биде се во ред и ќе отидам за две недели само здравје боже да не се појават некои компликации
срцушко ајде честитки искрено се радувам за тебе ....сега уживај си во бременоста и сета убавина која што доага со тоа а јас ке си го пуштам паметот на пасење сега 2 месеци и така ке си одам за мк ве бакнувам сите
срц и јас така минатиот месец повраќање секоја вечер и дури и кажав на свекрвами и и она ми вика бремена си ама лажна тревога беше затоа не мисли уште сега на тоа....и мене секој ден мисла ме тепа срц со среќа [/quote] леле ме мавна изгледа психата мене ајде ке си го пуштам сега мозокот на пасење едно месец два ке си одморам во родниот крај па можеби со господ напред ке успееме сега веке нема ни да мислам на тоа а и ке пробам малку да си ја смирам.................срц на тебе ти ја посакувам најголемата срека па се надевам дека и јас ке ве дружам во брзо време.....
леле ме мавна изгледа психата мене ајде ке си го пуштам сега мозокот на пасење едно месец два ке си одморам во родниот крај па можеби со господ напред ке успееме сега веке нема ни да мислам на тоа а и ке пробам малку да си ја смирам.................срц на тебе ти ја посакувам најголемата срека па се надевам дека и јас ке ве дружам во брзо време..... [/quote] ај срц дај боже да ни се придружиш
ај срц дај боже да ни се придружиш [/quote] од твоја уста во божји уши.... се надевам дека ке е така нели надежта последна умирала де па ке видиме само сам се ке биде во позитивни мисли и се надевам се ке биде во ред
Девојки требаше на 13 да добијам ден по тоа на 14 направив тест но беше негативаен, но по правило ми доаѓа на 28 или 29 дена така да требаше на 10 или 11 овој месец , а уште не ми дошло. Што мислите вие бремена ли сум , мислам дека ако неделава не ми дојде ќе одам на киниколог да проверам тоа е најсигурно.
Ок во аптека ми кажаа 99% тестовите се точни така да тој 1% може да ми донесе среќа, фала ти свит вомн
најдрага свит вомен ти ја честитам бременоста и ти посакувам се најубаво во прекрасните девет месеци и да биде се во ред и на свет да донесеш слатко бебенце а другите кои сме во исчекување само опуштено и се ке биде се во ред поздрав до сите
да срц ама незнам што не се совпаднало можеби не си го правела уште сабалје со првата мокрача или си пиела мн течности па неможело да се појави присуството на ХЦГ затоа ти велам напрај уште еден ај нека биде се во ред ти посакувам среќа фала срц ајде нека ти тргне и тебе на среќа да си добиеш бебенце кое толку го посакуваш имаше таков случај како тебе кај нас па си доби бебенце не се секирај ќе ти даде господ и тебе.......ако сакаш да ти кажам нешто повеќе пиши ми лп
извинете може ли некој да ми објасни како да се снајдам за да испратам лична пошта на некого неможам да се снајдам плис писете ми
Уште ништо во четврток закажав на гиниколог па ќе ти пишам, ама мислам дека тоа е тоа држи ми среќа и фала ти што праша
Фала многу, многу ми значи вашата подршка бидејќи подолго време се обидувам и ништо овојпат се надевам на малечко суштество кое од се срце го посакувам!
Ништо и овој месец, ем една црта, ем ми дојде. Ма ќе фрлам и календари и се, од сега само опуштено. На оние кои овој месец ги видоа двете црти им посакувам лесна бременост и здравје.