Поддршка за сите оние што сакаат да забременат

Discussion in 'Бременост' started by bik23, Oct 29, 2010.

1. pandelka

pandelka Популарен член

Ви благодарам премногу и сите да си исчекате не едно туку по две наеднаш :lol: :rofl: ...морам да одам порано за ако нешто пак не е во ред НЕ ДАЈ БОЖЕ, да не завршам со операција, од тоа чекање и изгубив еден јајцевод...само заради тоа...а моментално сум изгубена , незнам кај одам и што правам, :lol: ...ве бакнувам :* и ви испраќам благослов на сите што сакате на никоја да не и дојде едно 9 месеци... :D

izaaaaa, missperfect and tara83 like this.
  2. sweet.woman

sweet.woman Популарен член

срц и јас првиот пат бев отидена мн рано и џабе беше затоа сега планирам д аодам покасно ако биде се во ред......нека ти е со среќа срц се најубаво......ама толку рано плодот сеуште нема добиено срцева реакција ќе ти кажат повторно да одеш следната недела нема да ти кажат којзнае какви вести барем јас така мислам ајде да не известуваш чекаме добри вести :inlove: :inlove:

3. pandelka

pandelka Популарен член

Душичке јас првиот пат ко отидов, гинекологот ми рече дека после 35 дена плодот веќе се гледал, а тогаш ко добив болки ми беше 35 ден, и не можеа да го видат, ми го видоа дури во 6-та недела кога веќе имаше срцева акција, незнам што да правам ти барем знаеш како копка од внатре...ама ајде Господ е голем -Ќе биде ...

4. sweet.woman

е да срц и јас едвај чекам да отидам на гинеколог ама си велам ај нека биде се во ред и ќе отидам за две недели само здравје боже да не се појават некои компликации

5. sabatini

sabatini Популарен член

срцушко ајде честитки искрено се радувам за тебе ....сега уживај си во бременоста и сета убавина која што доага со тоа ;) а јас ке си го пуштам паметот на пасење сега 2 месеци и така ке си одам за мк ;) ве бакнувам сите

6. sabatini

sabatini Популарен член

срц и јас така минатиот месец повраќање секоја вечер и дури и кажав на свекрвами и и она ми вика бремена си ама лажна тревога беше затоа не мисли уште сега на тоа....и мене секој ден мисла ме тепа :lol: :lol: :lol: срц со среќа :inlove: :inlove: :inlove:[/quote]

леле ме мавна изгледа психата мене :D ајде ке си го пуштам сега мозокот на пасење едно месец два ке си одморам во родниот крај па можеби со господ напред ке успееме ;) сега веке нема ни да мислам на тоа а и ке пробам малку да си ја смирам.................срц на тебе ти ја посакувам најголемата срека па се надевам дека и јас ке ве дружам во брзо време..... :inlove: :*

7. sweet.woman

леле ме мавна изгледа психата мене ајде ке си го пуштам сега мозокот на пасење едно месец два ке си одморам во родниот крај па можеби со господ напред ке успееме ;) сега веке нема ни да мислам на тоа а и ке пробам малку да си ја смирам.................срц на тебе ти ја посакувам најголемата срека па се надевам дека и јас ке ве дружам во брзо време..... :inlove: :*[/quote]
    ај срц дај боже да ни се придружиш :* :*

sabatini likes this.
  8. sabatini

sabatini Популарен член

ај срц дај боже да ни се придружиш :* :*[/quote]

од твоја уста во божји уши.... :) се надевам дека ке е така нели надежта последна умирала де па ке видиме :lol: :lol: само сам се ке биде во позитивни мисли и се надевам се ке биде во ред

9. love23

love23 Популарен член

Девојки требаше на 13 да добијам ден по тоа на 14 направив тест но беше негативаен, но по правило ми доаѓа на 28 или 29 дена така да требаше на 10 или 11 овој месец , а уште не ми дошло. Што мислите вие бремена ли сум , мислам дека ако неделава не ми дојде ќе одам на киниколог да проверам тоа е најсигурно.

10. sweet.woman

срц можеби тестот е бил неисправен затоа напрај уште еден а потоа и на гинеколог оди

11. love23

love23 Популарен член

Ок во аптека ми кажаа 99% тестовите се точни така да тој 1% може да ми донесе среќа, фала ти свит вомн

12. nana2112

nana2112 Популарен член

најдрага свит вомен ти ја честитам бременоста и ти посакувам се најубаво во прекрасните девет месеци и да биде се во ред и на свет да донесеш слатко бебенце :inlove: :inlove: :inlove: а другите кои сме во исчекување само опуштено и се ке биде се во ред поздрав до сите :hai: :hai: :hai: :hai: :* :* :*

sweet.woman likes this.
  13. sweet.woman

да срц ама незнам што не се совпаднало можеби не си го правела уште сабалје со првата мокрача или си пиела мн течности па неможело да се појави присуството на ХЦГ затоа ти велам напрај уште еден ај нека биде се во ред ти посакувам среќа :*
    фала срц ајде нека ти тргне и тебе на среќа да си добиеш бебенце кое толку го посакуваш имаше таков случај како тебе кај нас па си доби бебенце не се секирај ќе ти даде господ и тебе.......ако сакаш да ти кажам нешто повеќе пиши ми лп

14. nana2112

nana2112 Популарен член

извинете може ли некој да ми објасни како да се снајдам за да испратам лична пошта на некого неможам да се снајдам плис писете ми

15. sweet.woman

срц еве под мојот ник ке видеш има знакче човеченце и пише лп и ќе кликнеш на него

16. sweet.woman

што направи срц? :)

17. love23

love23 Популарен член

Уште ништо во четврток закажав на гиниколог па ќе ти пишам, ама мислам дека тоа е тоа држи ми среќа и фала ти што праша

18. blond

blond Популарен член

Ајдееееееееееееееее..... Ти пуштам среќичка....

19. love23

love23 Популарен член

Фала многу, многу ми значи вашата подршка бидејќи подолго време се обидувам и ништо овојпат се надевам на малечко суштество кое од се срце го посакувам! :inlove:

20. evitra

evitra Истакнат член

Ништо и овој месец, ем една црта, ем ми дојде. Ма ќе фрлам и календари и се, од сега само опуштено.
    На оние кои овој месец ги видоа двете црти им посакувам лесна бременост и здравје.