Добро утро девојки, јас си ги земав документите од инсеминацијата денес, но не направив тест преку крв мислам дека ќе почекам уште некој ден. На исписот ми пишуваше тест преку крв по 15 дена па ќе размислам уште колку време да чекам. За спермограмот на маж ми пишуваше дека има 9 x 10на 6, тоа во ред е ? Ви посакувам убав понеделнички ден.
@sweet.woman ти благодарам ти посакувам и јас што побрзо да се тргнеш од тука. Јас требаше вчера да добијам затоа не брзам.
Џоелке за тебе сум некако сигурна дека е успешна инсеминацијата, бев и за Данка кога рече дека има симптоми и и касни Стискам палци и ајде иди да праиш тест
Zdravo zenski barav nekolmu strani nanazad nemozev da najdam za soda bikarbona za odmivanje I jas primeriv deka me pecka pa da probam ovie denovi a I isto I so parenje so kamilica za nekoj den mi pocnuvaat plodni denovi pa da gi iskoristime do maksimum
Среќнаааа сум.Конечно моите две цртички.Овој декември на сите ви посакувам да се радувате како мене..
Мила само раствори сода во топла водичка и замиј се, ако можеш во нешто подлабоко и седни малку, минута две поседи и после само со крпа избриши се, ништо друго Бејби честитки и со лесно
AngelOfArh на приватно така ми рече докторот за каналите, му изгледале отворени, т.е. нема препрека, тоа се гледа, само не се гледа дали се запушени, и затоа уште се двоумам а еве денес ми е 4 ден и ако пијам кломифен треба од утре да почнам. Не знам што да правам искрено. Thebabylover честитки и од мене, со лесно
Ова 9х10 на 6та значи 9 милиони сте имале обработен материјал Ние имавме 20.. Јас утре сум на инсеминација. Денес веќе беа многу пораснати - дури и доктоот мислеше сами ќе пукнат. @darcy во право беше минатиот пат дека сега другиот јајник ќе работи Минатиот пат на 13 ден примав инекција, на 15 ден инсеинација. Сега на 13 ден инсеминација. Среќно за мене утре!
@joelle се мислам дека ќе имаме нови мами и многу бебиња, good luck @thebabylover честитки, имај убава и лесна бременост и префатине сите на темава. @kukla21 нај среќно утре за тебе, дедо мраз да ви донесе нај убав подарок за нова година
Абе се е тоа во ред, сите идеме на приватно, ама од обично ехо не може да се видат каналите. Јас не сум сигурна сто посто ете нека кажат другите, ама мислам дека на обично ехо не се гледаат. Не за џабе се прави ХЦГ. Мислам дека докторот ти е малку конфузен. Ти дал Кломифен, ти дал свашта а не ти направил основни испитувања. Хормони ти даде ли да направиш? Побарај си второ мислење, мене не ми се свиѓа муабетот со каналите и обично класично ехо, упс туку што видов, со спекулум видел дека каналите се отворени. Епа нека извини ама докторот ти е тежок шалабајзер, како може само “од око“ да каже дека ти се проодни каналите. Еве девојкиве нека кажат ама мене не ми е верно
Се согласувам со анѓел - не се гледаат каналите на ехо. Дури и за ХСГ велат дека не е 100% сигурна метода, не па за ехо.
Кукле не е ехо, мануален преглед е, преку вагинален канал видел гинекологот, претпоставувам бидејќи вика дека преку спекулум видел. Не ми е јасно ама ич.
Kukla21 со среќа утре ,се да помине во најдобар ред и да не израдуваш со убави вести!!! Таман да добиеш најубав новогодишен подарок !!!
Абе ние можеме да се смееме до утре сабајле ама лошо е што постојат вакви доктори Јас не би отишла повторно кај тој доктор.