нема врска не може да дојде, ама ти и така инвитро ќе правиш сега не ти се потребни воопшто каналите така да не се малтретирај сега и со тоа. Кукле сигурно мисли на ваучер од фонфот
Бокаче некако комлицира цело време - една терапија, па.друга па прекини. Одреди си една цел и фокусирај се на неа. @bridetobebt мислам ти пиша дека цените се покачени за инсеминации..јас исто како и минатиот пат платив, 9000 мкд.
Bokace mila,ne ocekuvaj ni da ti spomnat Po site tie turkanici niz bolnici,po moe bi ti preporacila da odis da ja napravis i taa intervencija,nemoj da se plasis
Angel so moeto iskustvo do sega po bolnicive,dali na privatno ili na drzavno,site mi imaat ostaveno vpecatok deka gledaat samo da te izvadat od red, gordelivi so se,covek nemoze do niv da dopre.
Мадо, на бокаче сопругот има азооспермија. Единствена шанса за бременост и е ивф после биопсијата која ја чека. Нема потеба непотребно да се изложува на снимањево а и на трошок.
Zosto jas mislam deka pri sobiranje na dokumenti za invitro preku fond,potrebno e da se ima i dokaz za napraveno HSG?
Да споделам интересен факт. Месецов овулација ми е точно на нашата годишнина Мора да се фати овој пат, па што сака нека е, хехе!!! @kukla21 Да не израдуваш сите. Ти ја испраќам сета среќа на светот, и молитва до Господ за едно бебче кај тебе, а Бога ми и кај сите што сме тука очајни
Utre ke pravime nov spermogram , zatoa sto vidno ima podobruvanje na spermata pa moze ke nema potreba od biopsija . Onaka sponnav deka razmisluvam za toj pregled zatoa sto custvuvam non stop poduenost i bolka . Da definitivo ocajuvam za bebe i samo probuvam nesto no so nisto nemam efekt .