Поддршка за сите оние што сакаат да забременат

Дискусија во 'Бременост' започната од bik23, 29 октомври 2010.

1. sweet.woman

sweet.woman Популарен член

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.226
    Допаѓања:
    745
    ајде нека биде како што сакаш и јас ќе ти држам среќа

2. sweet.woman

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.226
    Допаѓања:
    745
    така треба само опуштено и без мисли и нервози се ќе биде ама такви сме ние жените плашливки и плачливки дека можеби нема да биде

На evitra му/ѝ се допаѓа ова.
  3. bebaa

bebaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 јануари 2011
    Пораки:
    2.776
    Допаѓања:
    4.605
    да ве прашам дали на некој од вас му се случува измегу две менструации да има кафен исцедок неколку дена?

4. tara83

tara83 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 мај 2010
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    69
    Беба имам читано дека некогаш тој кафеавиот исцедок кога е на средина од циклусот значи овулација, а ако пак се појавува пред очекуваната менс. тогаш најчесто значи низок прогестерон .
    Доколку ти се појавило вакво нешто, а е прв пат мислам дека е најдобро да разговараш со гинеколог . :*

П.С. не верувам дека е нешто страшно .

5. love23

love23 Популарен член

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    716
    Допаѓања:
    915
    Девојки денес бев на преглед во Чаир ми рекоа уште е рано не се гледа да одам по 1мај инаку има здебелување на матката така да може и да сум бремена :inlove: . Па ќе ви писшам по 1 мај што сум направила.

На Nina24 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. sweet.woman

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.226
    Допаѓања:
    745
    :D :D ајде чекаме позитивни резултати :* :*

На love23 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. love23

love23 Популарен член

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    716
    Допаѓања:
    915
    Срце си ми стално си позитивна, поздрав

На sweet.woman му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Nina24

Nina24 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    340
    А зошто не ти направат анализа на крв. Тоа веднаш дава тончи резултати. Ајде, добро, не се оптеретувај, уживај си во празникот... Ти праќам среќичка

9. Moja

Moja Истакнат член

Се зачлени на:
    9 август 2010
    Пораки:
    81
    Допаѓања:
    17
    Поддршка и од мене до сите феминки кои сакаат да забременат ... само опуштено :* Ве гушкам и праќам среќичка :*

10. pandelka

pandelka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.562
    Допаѓања:
    7.372
    леле девојки , заглавив 4 дена на болница, страшно...имав болки и цело време кафеаво,еве 5 ден и имам сеуште..во матка ми е ама ме категоризираат како ризична бременост, се надевам дека ќе издрзам девет месеци, отворив боловање, а се надевам и на комисиско од 9 месеци...позз

11. sweet.woman

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.226
    Допаѓања:
    745
    леле душо зошто така? ајде чувај се да биде се во ред да успееш да го износиш 9 месеци

12. pandelka

pandelka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.562
    Допаѓања:
    7.372
    незнам и јас зошто, ама мн ми е страв....само со лес да ми е, сега сум на 28/29 на контрола , со Господ напред...

13. ana-banana

ana-banana Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    751
    Женички стално ви ја пратам темава и верувале или не сите ве читам и премногу сум среќа секогаш кога кога ќе видам дека кај некоја има нешто ново, имајте сите лесна бременост и да ни родите најубавки мали членови на фемина. :* :* А сите кои тоа го очекувате дали подолго или не за празниците бидете опуштени и израдувајте не со убави вести :)

На sweet.woman му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Zaljubena111

Zaljubena111 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    2.087
    Допаѓања:
    1.648
    Мили дури сега ве читам, верувајте после 10 дена ја отвара темава, бев едноставно на работ на смртта, уу само како се чувствував како губитник, изневереник како најлошиот човек на планетава. Но благодарение на вниманието на саканиот се вратив од лавиринтот на кој единствениот излез мислев дека е смртта. Ајде со нови надежи сили и љубов ќе биде-верувам и ветувам.
    На сите драги феминки кој се во блажена состојба ги бакнувам и гушкам само нека се чуваат бидејќи најубавото нешто е во нив, а за сите останати како мене им давам подршка и надеж. :*

п.с ма што ќе правам јас без вашите толку драги коментари и нормално без самите вас :* :* :*

15. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Nе грижи се, одмарај многу, ништо по дома не работи (освен одење до ВЦ и јадење). Едноставно биди паразит,остави некој друг нека се грижи за сите обврски дома.
    И јас на почетокот неколку пати прокрварував, па еве полека одиме кон крајот, 7ми месец сум :)

На pandelka му/ѝ се допаѓа ова.
  16. love23

love23 Популарен член

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    716
    Допаѓања:
    915
    Не грижи се повеќе лежи и ако можеш спиј за да не мислиш на тоа, а да не имаше стрес некој па што имаш кафеаво,сепак издржи и биди храбра па по 9 месеци да имаш едно мало слатко бебенце се надевам повеќе на тебе ќе личи(шала мала за да те расположам)

На pandelka му/ѝ се допаѓа ова.
  17. pandelka

pandelka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.562
    Допаѓања:
    7.372
    Ви благодарам на подршката на сите, веќе се чувствувам како паразит :lol: , ама ми е гајле, бебушот ми поважен од се останато..незнам што би правела без вашите позитивни мисли, мн ви благодарам...се ќе е во ред и ви посакувам на сите да си исчекате бременост, а останатите лесен пород и најубави бебиња :rofl: :P ....бакнежички :inlove: :*

На Luna31 и missperfect им се допаѓа ова.
  18. love23

love23 Популарен член

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    716
    Допаѓања:
    915
    Девојки вчера и денес сабајле имав како исцедок ама на розеникаво мислев дека ќе добијам ама ништо веќе 10-ти ден денес ми како ми касни, ама рекоа по 1 мај да одам на контрола незнам што да правам да чекам ли или да отидам во приватно во вторник на контрола секако ако не ми дојде, поздрав

19. sweet.woman

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.226
    Допаѓања:
    745
    ма иди ако не ти дојде можеби си бремена а крвариш и ќе ти дадат некој апчиња за да престане крварењето затерај се на време....

20. love23

love23 Популарен член

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    716
    Допаѓања:
    915
    Фала ти како и секогаш ти ми даваш подршка уште еднаш фала