здраво и јас сакам да ве прашам девојки дали ке можете да ми помогнете.јас последен пат имав на 22 март и после дваесет и вториот ден исто како да ми дојде ама ми траеше само 2 дена.Исто така одкако ми помина јас и дечко ми сакавме да си направиме бебенце и речиси секој втор ден имавме незаштитен однос. Вчера видов бледо розе боја нешто такво.Не знам дали сум бремена.Како симптоми ништо посебно само грбот ме боли долу ниското,повекето време сум нерасположена што не е карактеристично за мене,мали киселини после јадење,и главоболки. Ве молам ако можете пишете,израдувајте ме хаха Чао позззз.
Девојки денес добив и многу се разочарав се утепав од плачење и сега кога ви пишувам солзи ми течат, утре ќе одам во новото веро и ќе си купам бемкица бебешка барем утеха ќе ми биде тоа и повеќе оваа тема не ја отварам ви благодарам на сите што ме подржувавте.
love23 биди трпелива немој да плачеш ни пак да паѓаш во депресија ништо не значи ако то дојде овај месец уживај малку празници се не губи вера и надеж ајде радувај се и другот пат ќе го биде поздравв без грижи
love23 ne znam kolku vreme se obiduvas da ostanes trudna, eve jas po vtor obid zabremeniv i sto se sluci bev presrekna bo vo 6-ta nedela imav spontan i jas se razocarav, bev tazna no imav nadez i sila da prodolzam posle 3-4 meseci pauza eve ovoj mesec probuvame povtorno sega cekam da ne dobijam do 30 april no i da dobijam letoto e pred nas ke ima sonce, more, ezero, topli i dolgi denovi za vodenje ljubov. se ke si dojdi. pozdrav
Devojki posleden pat dobiv na 3 mart do sega mi kasni okolu 22 ili 23 dena pravev dva testa ispadnaa negativni jas nemam nikakvi simtomi moze samo da kazam strasno mi se losese i vrtese samo prvata nedela otkako mi kasnese a eve do sega se e vo red,osven sto vo sabotata zabelezav da kazam nekakov vid iscedok koj ne nalikuvase na dobieno nego bese svetla boja da re4eme kremasta nezz kako da vi opisam nemam nistoo bolkii ili sl...taka mi e veke 3 dena onaka po malku po nekolku kapki koj sto ni najmalku ne nalikuvaat na krv...pregled zakazav za vo 4etvrtok ama sepak nemozam da izdrzam pa dali nekoja moze da mi spodeli svoe iskustvo ili da mi kazes sto bi mozelo po pretpostavka da bidee.........inaku se obiduvame 8 9 meseci da napravime bebence pa zatoa sum zbudalena bidejki prv pat mi se slu4uva nesto vakvoo
Малку ми е чуден твојов пост. Викаш пробуваме да направиме бебе, ти касни толку колку што ти касни . Па добро зошто не отидеш на гинеколог и да видиш што е работата. незнам како те држи место цело време. Не си ми јасна ама ич
jas 100% deneska ke ja dobijam crvenata vesterka, stomakot me boli, a gradite mi se zgolemeni, a ic ne bolat toa e znak na menstruacija. no toa e poveke sreka vo ubaviot cveten i topol maj [mod-kirilica:3dxa4ub8][/mod-kirilica:3dxa4ub8]
zakazav pregled vo 4etvrtok idam inakuu da pojasnam mislev deka mi kasni od stres i zatoa malku preterav so 4ekanje za na lekar a i fatija praznicii i morav da po4ekam i sega nemozam da izdrzam so ke mi kazat pa zatoa samo prasuvam dali ima nekoj nesto sli4no doziveanoo za da znam so se moze da me o4ekuva
Јас последен пат имав на 18/03 и пробав на 30 ти ден и ми покажа , но тебе ти касни мн повеќе а ти излегуваат негативни, кога направи тест последно? Дали ти се има случено порано, затоа што од стрес при нормална менструација треба да ти дојде најкасно до 35 ти ден мислам, а тебе тој одамна ти е поминат... тоа што ти тече каква боја има, затоа што моментално мене ми тече кафеаво а сум бремена, дали чувствуваш нешто да ти се случува невообичаено, гради да те болат во стомакот нешто...ајде ти држам среќа да се израдуваш.....
Јас последен пат имав на 18/03 и пробав на 30 ти ден и ми покажа , но тебе ти касни мн повеќе а ти излегуваат негативни, кога направи тест последно? Дали ти се има случено порано, затоа што од стрес при нормална менструација треба да ти дојде најкасно до 35 ти ден мислам, а тебе тој одамна ти е поминат... тоа што ти тече каква боја има, затоа што моментално мене ми тече кафеаво а сум бремена, дали чувствуваш нешто да ти се случува невообичаено, гради да те болат во стомакот нешто...ајде ти држам среќа да се израдуваш.....[/quote] ] Paposleden pat dobiv na 3 mart,sega trebase da dobijam na 5 april ali eve denes sme 26ti i nemam nisto ...vo sabotata sabajle pomisliv deka sum dobila koga vidov voopsto ne li4ese na dobieno bese kremasto kafeava te4nost vo mn mala koli4ina mi te4ese 3 dena po malku i mi prestana tokmu deneska, a nesto voobi4ano nemam primeteno gradite prvata nedela otkako mi kasnese mi bea ogromnii so bi se reklo i uzasno me bolea durii i gradnik ne mozev da nosam i preterano mi se vrtese...posle toa se bese ok sega ke vidam u 4etvrtok so ke mi kazat treperam cela postojano na toa mislam....inaku testovite edniot test go napraviv otkako mi kasenese 8 dena a edniot go napraviv otkako prodolzi da mi kasnii 8 dena razlika eden od drug bea i dvata bea negativnii
мене синока како свајцарски саат ми дојде тоцно на 28 ден да не закасни......но со нова срека во убавиот мај
И на мене ми се случи нешто чудно,баш пред 2 дена имав некаков кафеав-жолтеникав исцедок и траеше само тој ден,инаку последната менструација ми беше на 10 април,па никогаш не ми се случило ова.Исто чудно ми беше што имам вртоглавици,посебно тој ден кога ги имав тие кафеави капки имав страшна вртоглавица и ако не се потпрев инстинктивно ќе паднав.Искрено мислев дека има земјотрес,тоа ми се случи на работа,ги гледам колешките не реагираат и сфатив дека на мене ми се случи тоа.Се исплашив многу.Навистина чудно за мене,си го толкувам сето ова како манифестација на стрес и премореност.Многу ме замараат на работа а и јас сум како сунгер само впивам се и сешто.Ме интересира дали некој имал слично искуство.Инаку бев да ги проверам хормоните на трет ден од мензис и супер ми е се,здрава сум Тоа ми дава утеха дека наскоро ќе ми се случи чудото на животот. Поздравче до сите храбри феминки и идни мамички
браво драга свит вомен многу се израдував за тебе кога ги прочитав твоите радосни вести уживај во наредните месеци и ти држам среќа да биде се во ред поздрав
Премногу ми е мило за тебе, и искрено сега ќе ти пишував што стори, затоа што те немаше, но ете ти си побрза , ти честитам од се срце и ти посакувам најлесна бременост и да се размазиш колку што можеш повеќе ...во меѓувреме држи ми среќа затоа што и јас сум денес на гинеколог и мене треба да ми кажат за срцевата акција...бакнежички п.с cinderella што стори ти, беше на гинеколог...