Да се разбереме, јас немам добиено сеуште, само тестот испадна негативен. Гледам изгледа нема ни да добијам за брзо, што ја прави уште полоша мојата ситуација, оти ми се оддолжува циклусот непотребно. Никогаш не ми доцнело, ко Швајцарец ми беше цел живот, ме фаќа страв да не имам некои пореметувања.
A mozebi bila docna ovulavija i podocna nastanalo oploduvanje. Ajde uste ima nadez za mesecov. A i ds dobies,so novi sili ,nov mesec,novi sansi i mora da bide. So tebe sme jacqueline
Жаки - може да има милион причини за доцнењето, а кај тебе бременост уште не е исклучено.. Немој да паничиш, некогаш се случува да организмот реагира поинаку, одмор, стрес, промена на клима.. еден тон може да се набројат. Ми се случило и мене неколку пати без причина, а на ехо да нема никаков знак за проблем.. Јас овој пат имам малку „почудни“ симптоми од вообичаено, ама си ги препознавам. Не се интензивни како друг пат, ама сум имала и слични вакви и друг пат.. тоа ми ти е..
i mene mi kasni devojki ne mnogu ama 2 dena ama mene mnogu mi e tocna imav ko bockanje polki dole vo stomakot jajnicite i gradite me bolat bradavicite me bolat mnogu ama ne znam imam nekoe custvo deka ima nesto ama test uste ne sum napravila i dali od urgestonot modze da kasni devojki ne znam se nadevam
денес бев да ми мерат фолекули,има два водечки 19мм и 17мм,и неколку помали.Вечер фостимон,утре стоп инекција и понеделник на инсминација па како сака господ така нека биде.
во овие 5 години незнам колку тестови изнаправив,секој месец иста песна,3 неуспешни инсеминации и повеке немам сила да се нервирам шо биде тоа.ти пуштам срека да се израдуваш и да не ти дојде теткица
Јас си сметам дека не сум, ама ако реши да не изненади, добредојдено ќе е. Ајде сега ти си на ред, за тебе ќе навиваме, и на guldzana
треба да добиеш 3-4 дена по прекинување на утрогестанот. Додека го примаш, нема да добиеш. Тоа е прогестерон, прогестеронот дур е покачен нема теткица. Ако си го прекинала и за 3-4 дена нема ништо тогаш тест прави!
Дај боже Жаки кај сите да биде скоро. Него јас мислам ништо од тоа.. Ги имам симптомите и кај да е ќе дојде.
Значи вака. Зошто го користиш? Јас кога правеве инсеминација докторот ми кажа да го користам 2 недели па тест да правам. После негативниот тест, престанував да го користам, никако пред тоа.
Da 2insminacija i Mi go dadoa 2nedeli da go koristam ama vo gak me Mi kadza da go prekinam i zatoa jas ne go prekinav
Направи си уште еден,ако ти доцни.Точно е дека sure chek,покажува одма,но можеби е рано,подоцна се случило оплодувањето. Дај Боже да сум ви право,да пишеш убава вест тука.
Ќе правиш тест 2 недели по инсеминација. Ако е негативен прекини со утрогестан. Ако е позитивен продолжи се дур не ти каже доктор поинаку. Кога правеше инсеминација?