Пиев од 5 ден на мензис,мислам дека пиев 5 дена и имав фоликули ( 24мм. на едниот и 18мм. и 19мм. на другиот јајник),ама не бидна ништо претходниот месец.А овој месец сум без терапија !! Kukla, претпоставував и јас дека треба да е од Кломифенот,па ајде ќе видеме при крај на месецот
Kolku sto znam klomifenot ima prodolzeno dejstvo,pa mize ovoj mesec od nego bila porano ivulacijata. Kako i da e,sigurno ste bile vredni so mt,toj period
Јас си ветив ако добијам месецов,нити ке пресметувам денови,ке го избришам календарот од мобилен,нити ќе сурфам на какви се не страни на интернет во потрага по симптоми,ни ништо.Па што биде нека биде. Вака сите колективно ке се мрднеме,ќе нема кај да не сместат
Женииииии кога сме кај полудувањето јас по се изгледа забегав тргнав да го фрлам тестот и си реков да го видам уште еднаш има луѓе има бледа пребледа но има втора линија не сакам да се радувам многу предвреме за два три дена ќе го повторам тестот со првата мокрача бидејќи овој денес го правев со трета леле дај боже сега нема за мене сон неколку дена додека не знам за сигурно, ве гушкам сите
Венера мене исто ми се деси минатиот месец, направив така попладне и излезе бледа линија, сабајлето немаше ништо и се разочарав, па би ти рекла да направиш одма утре сабајле ама да не го гледаш по повеќе време од предвиденото за тестот Ајде дајбоже да те испратиме од овде
Аа да,ми кажа и докторката дека ќе има продолжено дејство и одма го фаќам маж миама право да ви кажам овие 2 месеци некако сум многу опуштена и мислам на "бебе" само неколку дена пред датата за добивање,а претходно си уживаме
Yupiiii....mislam deka si bremenkooo...a sto bese rabotata kaj vas i kolku vreme se obiduvavte??....ajde ytre uste edentest pa da se raduvame site .
Ajde Venera, site sme so tebe. Jas dremam vo sistina na urgentno. Cekam rezultati od krv i mokraca. Hirurgot vika ne gleda pricini za bolkata moja?!
Од твоја уста во божји уши Се обидуваме веќе 9месеци за испитувања планираме по Велигден ако не бидне до тогаш, мојот гинеколог ми кажа пред година дена обидување да не почнуваме со испитувања така да за сега сме без дијагноза
Ајде Венераа прави нов тест купи Self Clear ако има бременост одма ке покаже Kukle да не ти е некој стомачен вирус, кај да боли стомакот? Колешка моја денес се виткаше од болки си отиде дома после се јави рече стомачен вирус имала Jaс треба да не добијам на 10ти, она што ме чуди месецов е тоа што не ме болат градите ич, а предхходниве месеци пред добивање и по 2-3 недели унапред ме болеа, што ке да е кој знае. Па и грло ме фати и со тоа се расправам уф
Ne e virus... eve se smiri, ama okapav tuka, ne se izlezeni rezultatite od mokraca i krv... a pocna da mi se spie... neznam sto e ova so spienjeto kaj mene?!
Desperate15 self clear беше и овој инаку среда за среќно планирам А кукле поспаноста и сама знаеш за што е симптом
Ајде напред. Гледам може и неколку труднички да имаме. Јас инаку добив со многу доцнење, и за прв пат ми течеше црвена крв... не кафеаво, не розево. Се надевам не е нешто опасно, еве сега за ден два треба да ми заврши. Ајде, женички, израдувајте не, и обавезно кажувајте ја тајната на месецот, што сте направиме поинаку
денес правевме инсеминациа четврта,со добри фолекули,супер спермограм со 100 милиони подвижни сперматозоиди,сите што треба да добиете деновиве да се израдувате да не ви дојде теткица..